Amenajeaza-ti locuinta din Cosmopolis, in stil scandinav, cu Scandinavian Design House

Iubim stilul scandinav de amenajare a locuintelor pentru ingeniozitatea cu care reuseste sa puna in valoare lumina naturala in interiorul camerelor si pentru simplitatea si naturaletea cu care imbina elementele minimaliste cu stilul practic si functional. Pe scurt, stilul scandinav este relaxat, placut, degajat.

Note scandinave in Cosmopolis

Adepti ai acestui stil gasim din ce in ce mai multi, asa ca de aici pana la a amenaja in acest stil apartamentele showroom din Cosmopolis, nu a mai fost decat un pas.
Iar parteneriatul dintre multibrand-ul Scandinavian Design House (SDH) si Complexul Rezidential Cosmopolis, este fix acest pas.

Pana in prezent, specialistii in mobilier scandinav sunt deja la amenajarea celui de-al treilea apartament showroom in Complex.

Cel mai nou parteneriat incheiat de Cosmopolis in beneficiul locuitorilor sai este o colaborare cu SDH, pentru a oferi clientilor complexului proprietati amenajate impecabil, in stil autentic scandinav.

SDH

Pachet special de beneficii pentru noii locuitori din Cosmopolis

Arhitectii si designerii de la SDH sunt specialisti in amenajari interioare iar gama ampla de produse comercializate de retailerul din Baneasa ofera nenumarate optiuni de amenajare personalizata a locuintelor, la un cost de doar 8-10% din valoarea proprietatii.

In plus, locuitorii Complexului Cosmopolis beneficiaza din partea SDH de un pachet special de beneficii care le sporeste valoarea investitiei.

Cu peste 4.000 de locuitori in prezent in Complex si cu o rata de crestere de circa 1.000 de locuitori noi in fiecare an, Cosmopolis este cel mai mare Complex Rezidential din N-E Bucurestiului. Este unul dintre complexele in care chiar merita sa investesti si sa-ti cumperi o vila sau un apartament.

Despre Scandinavian Design House, iti putem spune ca a fost lansat in 2015 de echipa din spatele BoConcept si este un concept multibrand dedicat amenajarii si decorarii complete a casei, in cel mai pur stil scandinav, la preturi decente. SDH include numeroase marci celebre care au ridicat amestecul intre estetica si functionalitate la nivel de arta urbana contemporana. In plus, insa, au facut arta accesibila tuturor iubitorilor de frumos.

Stil coerent, practic si accesibil – iata cele 3 elemente definitorii pe care SDH se asigura ca le va avea locuinta ta din Cosmopolis, daca te lasi in seama lor.

Pentru mai multe detalii despre pachetul de beneficii dedicat clientilor Cosmopolis, completati formularul Afla detalii, din partea dreapta a siteului, sau vizitati showroomul SDH (Complex Comercial Mobexpert Baneasa, Sos. Bucuresti – Ploiesti nr. 44 C).

Living Apartament 2 Camere amenajat de Scandinavian Design House in Cosmopolis

20160304_160318 20160304_160415 20160304_160555 Living cosmopolis 2

Dormitor Apartament 2 Camere amenajat de Scandinavian Design House in Cosmopolis

Dormitor Cosmopolis 1 dormitor cosmopolis2

Dormitor Apartament 2 Camere amenajat de Scandinavian Design House in Cosmopolis

20160304_155517 20160304_155611

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *