Esti curios cum arata un apartament de 2 CAMERE in Cosmopolis? Mai mult decat cativa pereti goi, albi, ce asteapta sa primeasca amprenta celor ce il vor numi "acasa", o locuinta incepe sa prinda viata atunci cand e locuita si rezidentii isi lasa personalitatea in amenajarea interioara. 

Cu multa imaginatie, poti sa vezi o locuinta goala si sa te convingi repede daca este sau nu optiunea potrivita pentru tine. Dar de cele mai multe ori, recomandam celor care vin la o vizionare sa vada si cele doua apartamente showroom amenajate de Rovere Mobili in Cosmopolis, in blocul P2. 

Motivul este simplu: atunci cand vezi efectiv cum arata o bucatarie, un living si un dormitor amenajat cu pat si dulap. Asa iti poti face o idee mult mai clara despre ce iti doresti de la o locuinta, ce ai nevoie, ce alte elemente ai aduce in plus sau ce ai scoate din amenajarea propusa.

Ce iti propunem noi?
 Culori calde, placute, in tonuri de bej ce iti aduc aminte de culoarea mierii de padure sau de nisipul fierbinte. Un gri deschis, un ton neutru care ofera un look unitar si un albastru de vara, cald, placut, ca o ploaie racoritare dupa o zi torida, intr-o vacanta din Antalya.

Nu lipsesc elementele din natura, care aduc un plus de prospetime. 

Avem un minim de elemente cu un maxim efect. Un look aerisit, proaspat, cald, intim, exact acel gen de "acasa" pe care fiecare il cauta. Vezi pe site lista completa de apartamente si vile disponibile acum la vanzare in Cosmopolis si programeaza o vizionare sa vezi cele doua apartamente amenajat in showroom, incepand din aceasta vara, de Rovere Mobili. Vino si in magazinele Rovere si vezi ce elemente ai adauga in locuinta ideala si profita de oferta speciala pe care Cosmopolis si Rovere o au pentru tine!