In 2007 Opus Land Development achizitiona terenul pe care astazi se afla unul din cele mai apreciate proiecte rezidentiale din Romania: Complexul Cosmopolis.

 In 2017, 10 ani mai tarziu, dezvoltatorul proiectului se poate mandri cu faptul ca este unul dintre putinii dezvoltatori care, desi a trecut prin aceeasi criza imobiliara pe care am resimtit-o cu totii, si-a respectat promisiunile si obligatiile asumate.

 Inca de la inceput, proiectul a fost gandit ca fiind unul special, nu doar niste blocuri insirate unul langa altul, ci un intreg complex ce a fost conceput sa ajunga la marimea unui oras european.

Exact asa cum a fost ales si sloganul sub care s-a lansat acest proiect: Primul Oras European din Romania.
Cu peste 400 de locuinte livrate pe an, acest target nu e a fost dificil de atins! :) 

„Cand am inceput dezvoltarea Cosmopolis am stiut ca dorim sa realizam ceva diferit, un concept nou si unic. Am dorit sa dezvoltam un mic oras, orasul de langa marea metropola, un loc unde poti sa beneficiezi de avantajele oferite de spatiile verzi de mari dimensiuni dar si de spatiu in general si, in acelasi timp, sa fii aproape de oras – in cazul nostru, de zona de nord a Bucurestiului, care poate fi considerata cartierul financiar al Capitalei, zona Pipera – Barbu Vacarescu", ne spune Ahmet Buyukhanli, presedinte Opus Land Development, intr-un interviul oferit ziarului online jurnaluldeafaceri.ro.
Din 2007 si pana in prezent, cu fiecare an care a mai trecut, numarul rezidentilor din Cosmopolis a crescut, iar acum comunitatea formata este ea in sine unul din motivele pentru care oamenii aleg sa-si cumpere aici o locuinta.

Pentru ca nimic nu este mai placut decat sa ai siguranta ca ai cumparat o locuinta construita la nivel european, ca ai un dezvoltator care isi doreste sa le faca viata locuitorilor frumoasa in fiecare zi si, nu in ultimul rand, pentru ca stii ca poti sa gasesti printre vecini oricand o mana de ajutor.

La 10 ani de la inceperea proiecutului, ne bucuram sa spunem ca am reusit ceea ce ne-am propus: sa aducem un nou stil de viata in Romania.

Mai frumos, mai linistit, mai verde, mai atent la nevoile locuitorilor. Iar acest lucru se reflecta si in multiplele facilitati pe care le avem incluse in Complex: 7 piscine exterioare, parcuri, Strip Mall, terenuri de tenis, fotbal si baschet, sala de fitness, plaja privata pe marginea lacului, locuri de joaca pentru copii, gradinita, scoala primara, transport asigurat, carrefour market, farmacie, beauty salon, pizzerie etc.

Pentru ca stim cat de important este timpul rezidentilor si vrem sa le oferim tot ce au nevoie in imediata proximitate a locuintei. 

Sigur ca nu ne vom opri aici. Proiectul merge conform planului initial, numarul locuintelor finalizate creste si odata cu el si numarul locatarilor.  

Planurile de viitor includ constructia a cel putin 7.000 de locuinte noi precum si dezvoltarea continua a infrastructurii si a facilitatilor oferite.Daca esti si tu in cautarea unei locuinte si vrei sa faci parte dintr-o comunitate optimista, vesela, intr-o continua crestere, te asteptam alaturi de noi!  

Vezi pe site oferta de locuinte disponibile in Cosmopolis - incepand de la locuinte tip studio, apartamente 2, 3 si 4 camere sau vile de diverse dimensiuni.