In cele mai multe cazuri, balcoanele/terasele nu sunt folosite conform scopului original prevazut de arhitect. In loc sa fie deschis, in aer liber, multi proprietari aleg sa inchida balcoanele si sa mareasca dimensiunea casei, iar in cele mai multe cazuri acestea ajung sa fie doar o prelungire a casei, un loc de depozitare.

 Vrem sa schimbam acest lucru si incepem prin prezentarea catorva idei absolut fabuloase de amenajare a unui balcon. Este simplu, este la indemana, este mai usor decat pare ca un balcon sa devin cel mai interesant loc din locuinta.

1. Uneori e de ajuns o pata de culoare, cum este scaunul verde menta, si o masa in forma de buturuga pentru a schimba complet lookul unui balcon.

 2. Inspira-te din cultura japoneza si adu in balcon pietre de rau, un balansoar, perete de bambus si cativa bonsai.

3. O pata de culoare
, cum este galben, aduce o nota de prospetime si veselie si te binedispune dupa o lunga zi.

4. O podea din lemn combinata cu plante de diverse dimensiuni, poate face orice balcon sa arate bine, oricat de banal ar fi.

5. Un hamac
este probabil ultimul lucru pe care te gandesti sa il pui pe balcon. Dar uite cat de bine arata si cat de confortabil poate fi!

6. O piesa de mobilier din ratan
, poate da o nota eleganta si total diferita unui simplu balcon. 

7. Cateva flori suspendate de tavan pot face o diferenta majora in amenajarea terasei. 

8. Micul dejun pe balcon?
Asa poate incepe o dimineata vesela in familie!

9. Texturi diverse de lemn
in nuante si forme diferite combinate cu flori si pomisori de diverse dimensiuni in suporturi ceramice, ce aduc cu lookul unei gradini exotice.

 10. In orice parte din locuinta ai fi, lumina joaca un rol esential. Nu ignora nici iluminarea balconului. Chiar daca ziua vei avea lumina naturala, nu strica sa te gandesti cum il poti lumina si pe timp de seara.  

Daca iti plac apartamentele cu balcon, vei fi surprins de locuinta de la Promotia Saptamanii din saptamana 18 - 24 mai 2020.

Avem Apartament 3 Camere, 99 mp + Blacon de 4 mp, la un super pret - 77.220€ + TVA, REDUS de la 90.585€ + TVA! 

Completeaza formularul de mai jos si vino sa-l vezi!