1. Stabileste mai intai scopul pentru care vrei sa folosesti terasa si perioada din an in care o vei folosi cel mai mult (vrei sa te bucuri de ea preponderent vara sau poti sa o inchizi si sa o folosesti si iarna).

2. Alege mobilier pe masura  - rezistent la apa; sau mai putine de mobilier pe care le poti depozita in casa in caz de ploaie sau vreme rea. Iar daca alegi lemn, ai grija sa fie rezistent la raze UV.

3. Cel mai bun mobilier din lemn pentru exterior? Este cel din ratan sau imitatie de ratan, din plastic sau metal, care se usuca rapid.

 4. Daca nu iti place lemnul si nu ai unde sa-l depozitezi in sezonul rece, opteaza pentru fotolii pufoase si perne masive pe care sa le pui direct pe jos. Arata bine si pot fi extrem de confortabile.

5. Vacanta in Santorini!
Asa poate fi orice zi de vara daca alegi sa decorezi terasa in nuante de alb/albastru. Stilul mediteranean este placut, vesel si perfect pentru zilele de vara.

6. Vrei putin mai multa intimitate fata de vecinii curiosi? Foloseste separatoare din lemn pe care sa cresti plante agatatoare. Si asa aduci doza perfecta de natura si verdeata la tine acasa.

7. De asemenea, pomii/plantele  in ghivece mari, de maxim 1- 1.5 m inaltime sunt ideali pentru terasele descoperite, iar iarna ii poti adaposti in apartament.

8. Transforma serile banale in momente magice prin felul in care alegi sa iti luminezi terasa: ia in considerare felinare din sticla cu lumanari parfumate in interior si instalatii difuze speciale pentru gradina/terasa. Nu le lasa insa aprinse, pentru a nu risca un incendiu.

9. Foloseste inclusiv spatiul vertical si pune ghivece cu flori si pe perete. Arata extrem de bine si aduc o doza in plus de natura cat mai aproape de locuinta.

10. Profita de reduceri si investeste in propriul apartament cu super terasa.

Spre exemplu la Promotia Saptamanii din Cosmopolis in perioada 5 - 11 martie 2018, este disponibil un apartament de 3 CAMERE cu o Terasa spectaculoasa de 60 mp. WOW, cat spatiu doar pentru o terasa! Iti imaginezi cat de versatil si plin de posibilitati este acest spatiu?

Totul depinde doar de imaginatia si bugetul viitorului proprietar. Daca ti-ar placea asa un apartament cu terasa, te asteptam la o vizionare in Cosmopolis. Nu mai astepta, programeaza chiar azi o vizionare pentru weekend chiar pentru acest apartament,  prin completarea formularului "Afla mai multe detalii" din drepata site-ului.