Nu putem sa nu raspundem la cea mai noua provocare venita pe Facebook si Instagram prin hastag-ul #10YearsChallenge cu atat mai mult cu cat Complexul Rezidential Cosmopolis este prezent pe piata imobiliara inca din 2007, timp in care a crescut constant, atat ca numar de locuitori cat si facilitati si unitati locative noi construite.  

Asadar, avem ce povesti si arata. :) 

In 2007, in Complexul Cosmopolis se incepea constructia primelor imobile, iar pana in 2009 s-au finalizat si vandut primele 366 de unitati locative. 

In 2009, Cosmopolis avea putin peste 700 de locuitori si 366 de unitati locative vandute.

Iar pana in 2019, am ajuns la un total de peste 3.000 de unitati vandute si peste 7.000 de rezidenti.   

Complexul a evoluat constant si in urmatorii ani asa cum putem vedea si din poza de mai jos.  

Odata cu apartamentele si vilele din complex au crescut si numarul facilitatilor, de la 4 piscine in 2009 ajungand la 7 piscine exterioare in 2019, o gradinita, un parc, 1 mall, si din anul 2019 si o scoala primara de stat. 

Stim ca sunteti curiosi cum arata Cosmopolis in 2009 si ii multumim locuitorului nostru Catalin Mihai Ionescu  (pe care il puteti gasi si aici >> http://www.catalix.ro) pentru colajul de poze de mai jos, poze realizate in iarna lui 2009 in Complex!  

Planurile de dezvoltare nu se opresc aici, asa ca daca esti in cautarea unei  locuinte, te invitam sa vii la o vizionare in Cosmopolis. S-ar putea sa descoperi ca avem apartamentul/vila ideala pentru tine. 

Pentru a programa o vizionare, te invitam sa completezi formularul de contact de mai jos.