Inceputul lui iulie topeste preturile apartamentelor la oferta, in Cosmopolis. In saptamana 29 iunie – 5 iulie, au intrat la promotie doua apartamente la preturi avantajoase. Iata detalii mai jos:

Promotia 1 – Avantaj client: 22.500 Euro

– apartament 3 camere (etaj 1/10)
– suprafata totala 124 mp
Pret initial: 94.000 + tva, Pret oferta saptamanii 29 iunie – 5 iulie: 71.500 Euro + TVA 5%

P1

Promotia 2 –  Avantaj client: 9.300 Euro

– apartament 2 camere (etaj 10/10)
– suprafata totala 78 mp
Pret initial: 58.500 + tva, Pret oferta saptamanii 29 iunie – 5 iulie: 49.200 Euro + TVA 5%

P2

 

Despre cum arata interiorul apartamentelor si al vilelor din Cosmopolis am mai scris aici.

Facilitatile pe care le gasesti in Complex sunt multiple si pe placul intregii familii: piscine exterioare, teren de tenis si baschet, locuri de joaca pentru copii, gradinita, scoala primara, transport asigurat, supermarket, farmacie, pizzerie. Ai tot ce iti doresti intr-un singur loc. Daca ai nevoie de ceva, nu este nevoie sa mai pierzi o ora pe drum pana la cel mai apropiat magazin sau pana ajungi la sala de fitness. Totul e la indemana, in interiorul Complexului, pentru ca tu sa ai mai mault timp pentru tine si cei dragi.

Dotarile Apartamentelor sunt si ele multiple si sunt la standard europene: usa interioara din lemn, usa metalica la intrare, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon.

Asa cum poti citi si in mini-interviurile date de locuitori (ex: Familiei Sauca), Complexul este unul foarte sigur pentru copii si siguranta este pusa pe primul loc. Cosmopolis este pazit 24/24, iar accesul in interior se face doar controlat.

Pentru a afla mai multe detalii, a primii o oferta personalizata si a te programa la o vizionare in Complexul Cosmopolis, completeaza formularul “afla mai multe detalii” din homepage-ul site-ului, si unul din consilierii nostri te va contacta in curand.

Complex Cosmopolis
Soseaua de Centura nr.50, Bucuresti