De multe ori atunci cand suntem in cautarea unui apartament, evitam locuintele aflate la parter sau cele la ultimul etaj.

Motivele clasice? Apartamentele aflate la parter sunt evitate pe motiv de "galagie", iar cele la ultimul etaj sunt evitate pentru ca exista posibilitatea de infiltratii atunci cand sunt ploi abundente.

In plus, se considera ca este mai frig iarna si mai cald vara.In blocurile mai vechi ale capitalei, aceste motive se pot dovedi reale. Dar in cazul blocurilor noi, atent construite, motivele enumerate mai sus pentru a evita achizitia unui apartament la parter sau la ultimul etaj la blocului, nu se regasesc si in realitate.  

Din contra.Mai exact, iata cateva avantaje clare ale apartamentelor situate la parterul blocurilor.

1. Pret mai bun, mai mic, in comparatie cu un apartament la un etaj superior.

Pentru orice minus, exista un plus. Asa ca, preconceptiile mentionate mai sus fac ca aceste apartamente sa fie mai putin cautate si astfel sa aiba din start preturi foarte bune. Asadar un prim avantaj ar fi de ordin financiar: vei obtine un pret mult mai bun, iar cu diferenta de bani poti sa-ti amenajezi apartamentul. Vezi si oferta pe care o avem pentru noii rezidenti, in colaborare cu Scandinavian Design House.

2. Mai putini vecini!

Daca stai la parter, nu mai ai vecini stanga-dreapta si jos-sus.  Ai unul maxim doua apartamente ce au peretele lipit de locuinta ta, plus vecinul de sus. Daca iti doresti liniste si cat mai putina interactiune cu vecinii dar nu-ti permiti o vila, atunci ia in considerare un apartament la parter.In plus, daca luam in considerare chiar apartamentul aflat acum la PROMOTIA SAPTAMANII, pana la data de 20 august 2017, avantajul parterului este dublat si de faptul ca imobilul in care se afla apartamentul de 2 camere este cu regim mic de inaltime, doar 3 etaje.Asadar, ai maxim 12 vecini in tot blocul, din care doar 1-2 pe palier cu tine, la parter.

3. Acces rapid la apartament

Tocmai ai ajuns de la piata si ai mult prea multe bagaje? Cum ar fi sa nu mearga liftul fix acum? Daca ai stat in Bucuresti, sigur ai patit asta, cel putin o data. In schimb, daca stai la parter, nu ai astfel de probleme. Accesul la apartamentul tau se face imediat. Acesta este un mare avantaj inclusiv daca redecorezi si ai comandat mobila noua. Nu-i asa ca incepe sa sune bine un apartament la parter?

4. Terasa si/sau Gradina proprie anexate apartamentului

Pentru a face apartamentele si mai atragatoare, dezvoltatorii imobiliari de multe ori ofera inclusa in pretul final si gradina aflata in fata apartamentului de la parter.Asadar, ai posibilitatea sa ai si propria gradina pe care o poti amenaja dupa bunul plac.

Ai o multime de optiuni ce poti face cu acest spatiu verde din fata propriului apartament: un set de terasa de vara din bambus unde sa bei cafeaua de dimineata, un spatiu de joaca pentru copii, amenajarea unei gradini cu tot felul de flori si pomisori etc. 

Vei avea senzatia ca ai propria vila, dar la un cost accesibil.Sa recapitulam putin avantajele unui apartament situat la parterul blocului:

  • pret final mai mic cu aproximativ 10%
  • vecini mai putini,
  • acces rapid in apartament,
  • terasa inclusa in pret.

Destul de multe avantaje pentru a merita sa iei in calcul si optiunea unui apartament aflat la parter. Nu-i asa?
Daca esti de acord cu noi, atunci arunca o privire la Promotia Saptamanii.

Avem disponibil doar pana la 20 august, un apartament de 2 Camere de 61 mp, cu terasa si gradina incluse la un super pret promotional final: 49.900 € + TVA! Hai sa-l vezi!

 Programeaza o vizionare prin completarea formularului de contact din dreapta site-ului!