Dupa ce a castigat premiul “Cel mai bun Complex Rezidential al Anului 2014” din partea CIJ Awards Romania, dezvoltatorul turc Opus Land planuieste sa extinda in continuare proiectul imobiliar Cosmopolis si in acest an!

In 2015 va incepe constructia celei de-a patru faze a complexului cu o investitie de 18 milioane de euro.  Aceasta etapa implica peste 800 de apartamente ce urmeaza sa fie construite in cadrul acestei etape, iar jumatate din acestea vor fi terminate pana la sfarsitul anului.

Cea de-a patra faza a Complexului Cosmopolis va fi distincta fata de restul ansamblului, fiind despartita de restul cladirilor printr-un bulevard. Recent s-a inaugurat si cea de-a doua intrare in Complex, largind caile de acces la patru benzi.

In anul 2014 in Cosmopolis s-au vandut 345 de locuinte, cu o crestere de 30% fata de anul anterior. Peste 3.000 de locuitori fericiti deja s-au mutat in Complex, acesta transformandu-se din ce in ce mai mult intr-un mic orasel la standarde europene.

Complexul Cosmopolis beneficiaza de peste 20 de facilitati incluse, printre care 5 piscine exterioare, terenuri de baschet si tenis, farmacie, sala de fitness indoor, sala de fitness outdoor, transport asigurat, supermarket Carrefour, gradinita, pizzerie, bancomat sau spalatorie auto. Desigur, Cosmopolis este si singurul ansamblu rezidential din Bucuresti care se bucura de plaja proprie amenajata pe marginea lacului!

Daca doresti sa afli mai multe despre complexul nostru sau esti interesat sa cumperi un apartament ori sa primesti o oferta personalizata inscrie-te in formularul nostru “Afla mai multe detalii!”

sunny cosmo2