Peste 7.000 de rezidenti au considerat ca micul orasel numit Cosmopolis este alegerea perfecta pentru o familie, cu atat mai mult daca aceasta este in crestere si are in plan noi membri!

Ai cel putin 5 motive pentru care suntem siguri ca tu si copilul tau veti fi fericiti in Cosmopolis:

1. Cosmopolis este cea mai verde zona a Bucurestiului

Din pacate, Capitala a ajuns sa fie unul dintre cele mai poluate metropole europene, scazand cu mult sub normele de spatiu verde acceptate de UE. Ansamblul residential Cosmopolis este unul din putinele cartiere care se incadreaza cu brio in standardele impuse, conform Agentiei Europene de Mediu, calitatea aerului fiind mai buna decat in inima Bucurestiului. Asadar, copilul tau va creste in singurul loc cu aer curat din oras!

 2Paza 24 / 24 de ore, asigurata de BGS

Cu totii ne amintim cum parintii ingrijorati ne repetau constant sa nu ne indepartam prea mult de casa, sa nu vorbim cu strainii si sa nu acceptam dulciuri din partea necunoscutilor. Daca pe vremuri acestea erau doar pericole ocazionale, orasele mari ale zilelelor noastre sunt pline de amenintari pentru cei mici la orice colt. Strazile si parcurile sunt slab supravegheate in Bucuresti, agresorii reusind de multe ori sa intre fara dificultate chiar si in curtile scolilor. Din fericire, copilul tau se poate juca in voie oriunde in micul orasel Cosmopolis, deoarece paza este asigurata 24 din 24 de ore de BGS, una din cele apreciate companii de securitate la momentul actual!

 3. Locuri de joaca pentru copii in mijlocul naturii

Ca tot vorbim de distractii in siguranta, Complexul Cosmopolis pune la dispozitia celor mici parcuri si locuri de joaca amenajate modern, unde copiii pot trai mici aventuri in aer liber, complet supravegheati. Astfel, mersul la joaca se transforma intr-o placere lipsita de griji pentru parinti, scutindu-i de stresul tipic iesirilor in parcurile din centru, unde exista trafic, aglomeratie, poluare si diverse alte pericole.

4. Gradinita sau cresa la doar 2 minute de casa

Sa-i duci pe cei mici la cresa sau la gradinita inainte de a pleca la serviciu nu a fost niciodata mai simplu, mai sigur si mai rapid! S-a terminat cu timpul pierdut in trafic, cu graba sau cu grijile: in Cosmopolis copiii au parte de cea mai buna educatie chiar in incinta ansamblului rezidential in care locuiti, poate chiar peste drum de casa ta!

5. Activitati extra-scolare in cartierul tau

Uneori e timpul pentru studiu, alteori pentru distractie. Cum ar fi daca le-ai putea imbina pe amandoua pentru copilul tau? In Complexul rezidential Cosmopolis ai activitati educative, benefice pentru sanatate si distractive in acelasi timp, pe care le poti practica chiar si tu, alaturi de familia ta: lectii de inot in una din piscinele exterioare, tenis pe noul teren amenajat sau chiar inscrierea in una din activitatile Centrului Artitudes! 

Vezi oferta completa de Apartamentele si Vile disponibile in Cosmopolis si hai sa te convingi ca este cartierul potrivit pentru familia ta!