In Cosmopolis e vineri toata saptamana! Intre 24 si 30 noiembrie 2014 BLACK FRIDAY se transforma in Black Week si aduce discounturi masive de peste 13,000 euro pentru apartamente cat si alte beneficii unice, exclusiv pentru aceasta perioada!

Pentru orice apartament achizitionat in ultima saptamana a lunii noiembrie primesti taxe notariale 0 si, mai mult de-atat, iti mobilam si utilam GRATUIT bucataria! Asta inseamna ca tu alegi si noi platim. In plus, ai din partea noastra cadou si setul complet de electrocasniceincluzand cuptor, hota, plita, chiuveta + baterie.

Daca tot ai mana libera in privinta alegerii mobilierului de bucatarie, fara restrictii de vreun fel, iti dam si cateva sfaturi inteligente pentru a maximiza utilitatea acestei incaperi. Citeste mai departe 5 secrete de design pentru bucataria visurilor tale:

1. Alege intotdeauna suprafete mate!  Pe langa faptul ca arata mult mai contemporan si stylish decat varianta lucioasa, suprafetele mate sunt si mult mai usor de curatat. Intotdeauna grasimea se intinde pe suprafete creeandu-se astfel infamele pete care… iau luciul! Aspectul de murdar de fapt iese in evidenta prin pete mate pe o suprafata lucioasa: daca suprafata este mata de la bun inceput ati rezolvat o problema!

2. Alege culori deschise pentru bucatariile mici! – Culorile deschise maresc spatiul din punct de vedere optic si ofera camerei o senzatia de luminozitate sporita

3. Alege rafturi sau dulapuri suprapozabile cat mai inalte! – Rafturile care merg pana in tavan intotdeauna dau senzatia de inaltime in camera. In plus, daca lasi mult spatiu intre dulapuri si tavan pierzi spatiu valoros pentru depozitare. De ce nu l-ai folosi? Daca vrei ca spatiul sa nu arate aglomerat foloseste usi din sticla pentru dulapuri.

4. Mascheaza electrocasnicele in mobila  Uneori o bucatarie poate sa para aglomerata doar din pricina electrocasnicelor cu texturi si culori diferite, care incarca spatiul vizual. Incearca sa maschezi o parte din ele inteligent: include-le in dulapuri sau alege-le culoarea in ton cu restul mobilei pentru a crea un o coerenta de design.

5. Alege o bucatarie open space – Bucatariile de tip american sunt cele deschise, incluse in living sau in camera de luat masa. Avantajul lor este deschiderea spatiului si oferirea senzatiei de spatiu mai mare, mai aerisit. Instalati o hota performanta in bucatarie pentru a va asigura ca mirosul nu se raspandeste foarte usor cand gatiti si creati un spatiu unitar cu livingul. Petrecerile sau cinele cu prietenii vor deveni mult mai distractive!

bucatarie misto