Mens sana in corpore sano - spune o vorba veche si noi, cei din Cosmopolis, credem in ea si o sustinem.

Fie ca e vorba de o ora de inot, de o plimbare in natura, de o plimbare cu rolele, cu bicicleta sau de o simpla alergare, miscare de orice fel iti pune sangele in miscare si te mentine sanatos. Exercitiile fizice iti dau o stare de bine pe care cu greu o vei regasi in alte activitati. Cum poti face asta in Cosmopolis? 

Vara este o placere sa fii unul din cei aproape 10.000 de rezidenti din Cosmopolis. Ai la dispozitie 8 piscine mari  unde poti sa inoti in voie, cat e ziua de lunga. Plimbarile la ceas de seara, relaxarea de La Ponton sau turele cu bicicleta, pot fi si ele reteta de succes pentru o ora de miscare pe zi. 

Si de curand, de la inceputul lunii noiembrie, va incurajam si mai mult la miscare si sport! In urma unei investitii de cateva sute de mii de euro, am deschis Cosmopolis Gold Gym

Sala are trei zone bine delimitate: aerobic unde se tin clasele, sala de forta, dotata cu aparate de ultima generatie, si sala de fitness/cardio, cu benzi de alergare. 

Clasele la care poti veni in Cosmopolis Gold Gym sunt: zumba, body toning, circuit, pilates, power yoga si body art. Iar pentru mai multe detalii, noutati si program complet, te invitam sa urmaresti pagina de Facebook   dedicata.


Echipamentele salii de fitness Cosmopolis Gold Gym sunt noi, profesionale si performante: Technogym pentru benzi, biciclete, scari si Daso Cado pentru cardio/forta. In baza parteneriatului avut cu Scitec Nutrition am avut onoarea ca la deschiderea salii de sport Cosmopolis Gold Gym sa-l avem invitat pe Mr. Olympia 2019 – Brandon Curry.  


„Cred ca e nevoie de o cultura a fitnessului si culturismului in Romania. Nu e suficient sa ai acces la o sala de fitness, nu sunt suficiente lectiile de pe internet sau sfaturile obtinute de la prieteni. Trebuie sa aveti incredere in antrenori personali, e nevoie de un mix de oameni competenti, alimentatie corecta si acces la echipamente si dotari de ultima generatie, asa cum am intalnit la Cosmopolis Gold Gym”, a declarat Brandon Curry, detinatorul titlului de Mister OIympia, la deschiderea salii. 


Intins pe o suprafat totala de 821.000 mp, cu peste 4.000 de apartamente si vile finalizate, Complexul Cosmopolis confirma inca o data faptul ca este cel mai complex proiect rezidential din Romania.  Planurile de viitor ale complexului Cosmopolis includ dezvoltarea unui complex rezidential de cel putin 7.000 de locuinte noi. 

Vezi AICI mai multe detalii despre preturile apartamentelor si vilelor din Cosmopolis. 


"Nu construim doar case, construim o comunitate puternică. Avem o poziție consolidată în piață. Practic, nu vindem metri pătrați, Cosmopolis îmseamnă un stil de viață sănătos”, a declarat Ozan Tuncer, director financiar al Opus Land Development, dezvoltatorul Cosmopolis, conform site-ului economica.net.

Daca esti interesat de achizitia unei locuinte in Cosmopolis, te invitam sa completezi formularul de mai jos si sa programezi o vizita.