In 2020, Cosmopolis se alatura initiativei Fundatiei Renasterea, pentru a-i sprijini in demersul in lupta impotriva cancerului de san si cresterea gradul de constientizare si testare!

Cosmopolis si capitanul de echipa Catalina Ponor este una din cele 75 de echipe care susţin Race for the Cure, printre care se mai numara si echipe ale membrelor board-ului, dar si cele ale unor persoane publice - Andreea Esca, Inna, Andreea Banica, Iuliana Tudor, Alexandra Dinu, Dana Rogoz, Atena Boca, Ada Condeescu, precum si cele ale fotbalistilor de la Rapid si Dinamo. 


De ce am ales sa sustinem aceasta cauza? 
Cosmopolis este cea mai mare comunitatea cladita dupa 1989. Cosmopolis este o mare familie formata din peste 10.000 de suflete, majoritatea tineri, familii aflate la inceput de drum. An de an, rezidenții din Cosmopolis s-au alaturat cauzelor sociale, am luptat impreuna sa facem diferența, sa recladim societatea in care traim, sa ne fie bine noua si mai ales generațiilor viitoare. Indiferent de varsta, fiecare din rezidenții Cosmopolis are in viața lui o mama, o sora, o bunica, o soție sau o fiica. Iar participarea la Race for the Cure este un gest prin care - impreuna - aratam ca ne pasa, recunoastem exemplul dat de supraviețuitoarele cancerului de san si contribuim la lupta cu cancerul. Ca ziua de maine sa fie mai buna pentru generația de maine.

Am ales sa susținem lupta impotriva cancerului de san, sa sarbatorim toate femeile care au trecut prin aceasta grea incercare si sa le susținem pe cele care lupta, si au puterea sa reziste cu gandul la ziua de maine si la oamenii dragi din jurul lor, cei pentru care au nevoie sa razbeasca si sa se faca bine. 

Cum poti sa ajuti si sa te implici si tu? 

1. Poti sa fii DONATOR si sa te alaturi echipei Cosmopolis folosind codul 903D60CA la inscrierea pe site:https://www.raceforthecure.eu/ro/Participants/Team/Id/3835/Join/Code 

2. Poti sa fii SPONSOR si sa sustii echipa cu donatii. 
Acestea se vor transforma in pachete de analize pentru femeile din medii defavorizate https://www.raceforthecure.eu/ro/Participants/Team/Id/3835  

Donatiile sunt gandite astfel:

1 donatie de 50 ron = 1 testare (Babes Papanicolau)

4 donatii = 1 mamografie

Fii parte din Race for the Cure 2020

Pe 25, 26 si 27 Septembrie vom merge 3km sau vom alerga 5km pentru a susține preventia si lupta impotriva cancerului la san din toata Europa. Haideți ca, impreuna sa facem Facebook, Instagram si Tiktok roz, cu poze din timpul curselor Race for the Cure si astfel sa conectam intreaga Europa.

Duminica, 27 Septembrie, veți putea urmari cursa Race for the Cure live pe website.


In 26 septembrie, a doua zi a cursei, va avea loc un maraton live, ale carui gazde sunt Andreea Esca si Amalia Nastase, intre orele 11,30-13,30, care poate fi urmarit pe paginile de Facebook si Youtube ale Fundaţiei. Concurenţii pot posta acolo fotografii cu #RFTC2020 sau #Renasterea2020.  


Inca nu e prea tarziu sa te inregistrezi in echipa COSMOPOLIS si CATALINA PONOR! 
___

Proiectul Race for the Cure are drept scop strangerea de fonduri online, care vor fi folosite pentru Unitatea Mobila care merge in zonele unde locuiesc femei defavorizate, oferindu-le analize medicale si teste gratuite. Fiecare inscriere reprezinta un test gratuit pentru o femeie defavorizata, iar patru inscrieri reprezinta o mamografie. 

Race for the Cure este cel mai mare eveniment sportiv-caritabil din Europa dedicat Sanatatii Femeii. Ajuta ONG-urile care lupta impotriva cancerului la san sa stranga fonduri si sa creasca gradul de constientizare asupra importanței prevenției si depistarii precoce a cancerului de san.