Sau i-am mai putea spune: reteta ideala cum sa ai parte de un concediu prelungit! 

Departea de a fi o minune sau noroc pur, solutia sta intr-o investitie imobiliara inteligenta. Daca majoritaea oamenilor isi cumpara o locuinta, in Cosmopolis e ca si cum ai alege un alt stil de viata. Aici te simti ca si cand ai fi in concediu in fiecare zi!  Si ce concediu! 

In Comsopolis, locuintele vin la pachet cu piscina!

Indiferent ca ai ales un apartament sau o vila la super pret, toti rezidentii complexului au acces non-stop la nu mai puțin de opt piscine de mari dimensiuni. Si ar fi pacat sa nu profiti de apropierea de ele. Piscinele sunt sigure si pentru copii, caci sunt gandite si amenajate special pentru ei. Iar bazinele semi-olimpice vor fi un rasfat si o bucurie pentru adulti, in fiecare zi de vara. Pacat ca e prea scurta si dureaza doar 3 luni pe an. 

Aici nu mai e nevoie sa pleci in fiecare weekend de acasa, sa stai ore intregi pe Autostrada Soarelui blocat, sa pierzi timp la granita spre bulgari, sa platesti prea multi bani la o piscina mai selecta din Bucuresti sau sa optezi pentru un weekend prelungit la greci. Singurele persoane care au acces aici sunt rezidentii si prietenii lor. Da, asta inseamna ca iti poti invita prietenii in vizita, la tine casa. Si nu va fi doar o casa, va fi un intreg complex!  

Un loc putin mai ferit si mai linistit este plaja amenajata de La Ponton (poza de mai sus)

Suna prea frumos sa fie adevarata? Hai mai bine sa vezi cu ochii tai toate cele de mai sus, alaturi de apartamentele noi finalizate si disponibile la vanzare, la preturi incepand de la 49.700 Euro + TVA

Peste 7500 de locuitori au ales Cosmopolis si le multumim din suflet, ca au ales sa ne spuna "acasa". 


Te asteptam si pe tine sa descoperi un stil de viata unic pe oferte.cosmopolis.ro