Se spune ca fiecare om este o poveste care asteapta sa fie descoperita. Si tindem sa credem ca asa este. In Cosmopolis, avem peste 9.000 de "povesti" ce asteapta sa fie cunoscute, incepand de la vedetele ale caror nume te fac sa te gandesti la super-eroi prin reusitele lor in viata, pana la cel mai mic locatar din Complex. 

Si cum o comunitate frumoasa atrage oameni pe masura, Robert Neagoe, locuitor in Cosmopolis de 3 ani de zile (n.r. august 2020), a decis sa se implice mai mult si mai activ in viata comunitatii. Va invitam sa-i aflati povestea intr-un interviu acordat special pentru blogul Cosmopolis! :) 


Numele meu este Robert Neagoe, sunt fost sportiv de performanta, iar eu impreuna cu sotia si baietelul nostru ne bucuram de acest cartier de 3 ani de zile. 


De ce ati ales Cosmopolis? 

Sotia mea a venit cu ideea. :) O cunostinta care locuieste aici i-a prezentat cartierul Cosmopolis, iar sotiei i-a placut. A ajuns acasa si m-a intrebat daca vreau sa ne mutam intr-un cartier care pare ca nu e din Romania. :) 

Am fost foarte curios, a doua zi am mers impreuna sa vedem cartierul, ne-a placut foarte mult, iar in scurt timp ne-am si mutat aici. 


Cum a decurs acomodarea in Complex?  Cum este traficul spre oras? Cum va intelegeti cu vecinii? 

Atmosfera din cartier este foarte primitoare, asa ca ne-am obisnuit foarte repede. Fiind sportiv de performanta am fost nevoit sa traiesc in locuri diferite si sa ma acomodez rapid.

Legat de trafic, intre orele 7-9 traficul este putin mai aglomerat, dar este ceva normal, toata lumea pleaca spre treaba lui, asa cum e si in Bucuresti. In restul timpului, insa, traficul este super ok. Si eu si sotia ajungem repede si la scoala si la treburile noastre.


Cum s-a schimbat viata dvs de cand v-ati mutat in Cosmopolis?  

Sincer sa fiu, viata noastra s-a schimbat in foarte bine! :)
Eu mi-am deschis propria Academie de Fotbal in Cosmopolis si am reusit sa gasesc job-ul care ma face intr-adevar fericit.

Imi place sa lucrez cu copiii si vreau sa ii invat tot ce am reusit sa invat in toata cariera mea. Baiatul meu are o multime de prieteni in cartier si asta il face foarte fericit, ii place sa stea afara si noua ne place sa il stim in siguranta.


Povestiti-ne mai multe despre Academia de Fotbal: program, antrenori, contact. :) 

In prezent suntem doi antrenori: eu si fratele meu.

Eu, Robert Neagoe sunt fost fotbalist in Liga 1 ( Steaua Bucuresti, FC Arges, Gloria Bistrita, Dacia Mioveni, Farul Constanta) si in strainatate, in tari precum Belgia si Cipru.

Fratele meu este Andrei Neagoe si inca este jucator la Steaua Bucuresti. Iar ca si echipe unde a evoluat sunt: FC Arges, UTA Arad, Dacia Mioveni, Farul Constanta).

Grupele noastre se impart in trei categorii :
- grupa 4-6 ani antrenamente marti si joi de la ora 9:00-10:00 . (teren fotbal Cosmopolis )
- grupa 7-9 ani antrenamente marti si joi de la ora 10:00-11:00 . (teren fotbal Cosmopolis )
- grupa 10-12 ani antrenamente Luni , miercuri , vineri , ora 18:30-20:00 ( zona Baneasa).

In timpul scolii /gradinitei insa, programul va fi mutat in functie de orarul copiilor.Pentru mai multe detalii:
- site: www.academianeagoe.com
- Facebook: Academia de Fotbal Robert Neagoe
- Telefon: 0726128696


Care vi se pare cel mai mare avantaj pe care il ofera Complexul Cosmopolis? 

Cel mai mare avantaj din punctul meu de vedere este siguranta copilului meu si linistea noastra ca si parinti in momentul cand el iese afara sa se joace. 
Da, SIGURANTA este cel mai mare avantaj.


Care este metoda preferata de relaxare in Complex?

Merg des la sala de forta, iar seara imi place sa ma plimb cu sotia mea prin cartier. Iar in Weekend piscina ma relaxeaza cel mai bine. :) 


Ati schimba ceva la locuinta dvs? Dar in cadrul Complexului? 

La locuinta mea nu as schimba nimic! Iar in cadrul Complexului as face un parc foarte mare si multe terenuri de sport si de joaca, toate pentru copii! 


Ce alte facilitati ati dori sa aveti in Cosmopolis si nu sunt in prezent? 

Sincer, mi se pare ca avem aici cam tot ce ne trebuie, de la brutarie, market, dulciuri, restaurant .. pana la notar, coafor si acum... Academie de Fotbal! :)


Apropo de Academia ta de fotbal, ce avantaj crezi ca au copiii din cartier ?

Cel mai mare avantaj este ca pot face sport intr un mod organizat, cu antrenori tineri, dar experimentati, care folosesc metode noi de antrenament, adaptate in functie de varsta copiilor.

De la antrenamente cu starul Cristiano Ronaldo pana la meciuri cu 50.000 de spectatori, totul inseamna experienta. Experienta pe care eu am trait-o si din care am invatat foarte multe, iar noi la randul nostru ii putem invata foarte multe pe cei mici.

Un alt avantaj pentru locuitorii din Cosmopolis ar fi ca isi pot aduce copiii la terenul din cartier si sunt la doar cateva minute de mers pe jos, fara a fi nevoiti sa transporte copilul cu masina pana in alta zona a Bucurestiului. 


Ati recomanda prietenilor sa se mute aici si sa fiti vecini? 

Am avut multi prieteni veniti in vizita la noi si crede-ma ca nu le-a luat mult pana sa spuna ca ar vrea sa se mute si ei aici!
Recomand! Cosmopolis este cartierul unde ai impresia ca esti mereu in vacanta :) .


Multumim, Robert Neagoe, pentru amabilitate si timpul acordat!  :)