Esti in cautarea unei locuinte, dar inca nu ai gasit oferta de creditare potrivita pentru tine?


In Cosmopolis, venim in intampinarea ta si iti oferim ajutorul de care ai nevoie! 

Da, chiar si acum cand #StamAcasa si respectam normele de izolare impuse. 


Vizionarile le poti face virtual prin Zoom, WhatsApp sau Skype. Iar de optiunile de creditare ne ocupam noi! 

Daca nu stiai, vei afla acum ca: in cadrul serviciilor de creditare din Cosmopolis dispunem de un departament dedicat, cu personal specializat ce ofera consiliere gratuita pentru clientii nostri.


Ce inseamna asta mai exact?

  • Ne ocupam de selectarea celei mai potrivite oferte de finantare pentru tine. Fiecare client preluat in portofoliu este informat cu privire la ofertele pietei si traseul preconizat al costurilor (fie ca este vorba de dobanzi, comisioane, evolutia valutara sau alte costuri aditionale creditului).

  • Suntem alaturi de tine la fiecare pas din procesul de aprobare al unui credit pentru achizitia unei locuinte si iti vom oferi suport pe toata perioada de derulare a procesului de creditare.

  • Serviciile de finantare incep de la studierea ofertelor care ti se potrivesc, raportandu-ne la structura veniturilor si la gradul de indatorare, pana la conceperea unei solutii aplicate pentru tine, in acord cu realitatile pietei. In plus, pe langa activitati ce tin strict de partea de creditare, iti oferim variante de asigurare si consiliere juridica.

  • Daca ai deja istoric de creditare si credite in derulare (de ex: imprumuturi, carduri de credit, imprumuturi de nevoi personale) iti putem propune refinantari ale datoriilor vechi, la costuri mai mici, ceea ce conduce la imbunatatirea profilului tau financiar.

  • Avand in vedere Experienta noastra si echipa formata din profesionisti, majoritatea cu un minim de 10 ani in sistemul bancar, iti garantam obtinerea celor mai bune solutii financiare adaptate nevoilor si cerintelor tale.


Mai ramane doar sa alegi un apartament sau o vila asa cum iti doresti! 

Completeaza formularul de mai jos si solicita oferta completa de locuinte si o vizionare video online! 

De finantare, ne ocupam noi! :)