Stii sentimentul acela de sfarsit de saptamana cand se doarme pana tarziu si apoi se strange toata familia in jurul mesei pentru un mic dejun tarziu si relaxat? Sau poate diminetile de weekend incep devreme, odata cu prima raza de soare si primul gangurit al bebelusului care inca nu apreciaza sambetele si duminicile in familie?

Insa, oricum ar arata diminetile in familie, este prezenta intodeauna bucuria de a fi impreuna acasa. 

Daca esti in cautarea acelui acasa care sa fie pe placul tuturor membrilor familiei (chiar pisica sau catelul se vor bucura sa gaseasca locuri de joaca dedicate!), te invitam la o vizionare in Cosmopolis.  Ai putea sa gasesti apartamentul perfect pentru familia voastra.  


Va oferim si un fel de... cadou de casa noua: 14.000 Euro discount pentru rezervarea acestui apartament de 3 camere, pana pe 22 Aprilie. 


Mai jos detalii despre aceasta locuinta si  PROMOTIA SAPTAMANII - 15 - 22 Aprilie 2019  

Apartament cu 3 CAMERE decomandat,
Etaj 5/6,
Suprafata:  93 mp construiti
Apartamentul este format din 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai si terasa de 4mp. 


Avantaj Client: 14.000 Euro 

Pret de lista: 83.990 € + TVA

Pret Promotia Saptamanii 15 - 22 APRILIE : 69.990 € + TVA


Aflat in zona de Nord a Capitalei, Cosmopolis ofera o multitudine de facilitati proprietarilor printre care va invitam sa aflati mai multe despre: 
-  gradinita si scoala particulara,
-  parc/locuri de joaca dedicate ,
- Strip Mall si supermarket in complex,
-  7 piscine exterioare tocmai bune pentru balaceala pe timp de vara,
- plaja special amenajata La Ponton, 
-  si, facem toate demersurile necesare pentru a deschide din anul scolar 2019 - 2020, prima scoala de stat dintr-un complex rezidential! 

Te intrebi cat de greu vei ajunge in oras? 

Iti spunem noi: in mai putin de 25 de minute poti ajunge in zona birourilor din Pipera si exista transport asigurat si pana la Mall Baneasa si statiile de metrou Aurel Vlaicu si Pipera. 

Programeaza o vizionare in weekend si vei fi cu un pas mai aprope de casa ideala pentru familia ta. Tot ce trebuie sa faci e sa completezi formularul de mai jos si te vom contacta in scurt timp! :)