Weekendul a sosit. Ba chiar avem noroc de unul cu temperaturi mai blande, frumos, insorit, poate chiar ultimul de acest gen pe anul acesta. Fiindca timpul liber este o resursa limitata si pretioasa, va recomandam sa-l umpleti cu activitati cat mai relaxante si placute, alaturi de cei pe care-i iubiti.

Fie ca planuiti sa cumparati un apartament in Complexul Rezidential Cosmopolis sau ca tocmai v-ati mutat in “micul orasel european” si nu stiiti cum va puteti petreceti weekendul mai bine, va ajutam cu cateva recomandari de activitati:

1. Plimbare cu bicicleta alaturi de cei dragi

Noi credem ca nu exista mod mai eficient care sa imbine utilul cu placutul decat miscarea in aer liber: distractie, rasete, obraji imbujorati si sport. Asta va asteapta daca decideti sa iesiti la o plimbare cu bicicleta in Cosmopolis cu familia. E soare, e uscat pe jos, trebuie doar sa va imbracati gros, sa nu uitati caciulile si manusile acasa, in rest va garantam voie buna in deplina siguranta: strazile din Cosmopolis sunt perfect asfaltate, nu exista trafic intens, lumea este atenta si prietenoasa iar aerul cel mai curat din Bucuresti!

2. Sa degustati un brunch delicios la o cafenea chic

Saptamanile sunt ocupate si nu va puteti face indeajuns timp pentru prieteni? Nu-i nimic, aveti ocazia perfecta sa luati o gustare delicioasa si sa va bucurati de compania prietenilor intr-un cadru intim, relaxant, perfect pentru discutii prelungite: cafeneaua Cosmopolis. In fiecaresambata si duminica, intre orele 10:00 – 12:00 puteti servi un brunch irezistibil, cu specialitatile bucatarului, ce va oferi energie si optimism pentru a incepe ziua in cea mai buna stare de spirit!

3. O plimbare serena, meditativa, pe malul lacului

Oricat de mult i-am indragi pe cei din jurul nostru, uneori avem pur si simplu nevoie de putin timp singuri, pentru reflectie si odihna personala. Pentru a obtine linistea mentala mult cautata, recomandam scurte retrageri in apropierea naturii. Complexul Rezidential Cosmopolis este imprejmuit de un lac, al carui tarm este amenajat special pentru plimbari linistite, ce-ti permit sa te conectezi cu natura si sa-i admiri frumusetea in toata splendoarea, sau sa citesti cateva pagini din romanul tau preferat fara sa te deranjeze absolut nimeni!

4. Rasfatul suprem – o sedinta de sauna

Beneficiile sedintelor la sauna pentru sanatate sunt recunoscute de mii de ani, mai ales in sezonul rece cand un astfel de tratament va va intari imunitatea, va va scapa de raceli si va va intretine silueta! Da, puteti merge la sauna si in CosmopolisSala de fitness a complexului beneficiaza de un astfel de serviciu, fiind gratuit si inclusa in abonamentul lunar – asadar va puteti rasfata cu o sedinta de sauna de cate ori simtiti nevoia, fara sa fie nevoie sa platiti nimic in plus!

Weekend placut!