Complexul Rezidential Cosmopolis vine in intampinarea nevoilor tale cu super oferte saptamanale, pentru ca tu si familia ta sa puteti cumpara casa visurilor voastre la cel mai accesibil pret! Pentru perioada 13 – 19 ianuarie, Cosmopolis a pregatit o surpriza ideala pentru persoanele ce doresc sa-si inceapa noul an cu forte proaspete, intr-un spatiu doar al lor si conditii de locuit optime, perfect pentru a petrece timp alaturi de cei dragi!

PROMOTIA ACTUALA: Apartament 3 camere

Pentru aceasta saptamana, Cosmopolis creste considerabil oferta pentru un apartament extrem de spatios, compartimentat in 3 camere generoase, ocupand o suprafata totala de 100mp.

Pretul initial al apartamentului este de 80.000 euro + TVA, acesta fiind ulterior redus la 75.000 euro + TVA. Doar saptamana aceasta, 13 – 19 ianuarie 2014, apartamentul beneficiaza de o reducere suplimentara de 5.000 de euro!

Datorita pozitionarii camerelor si faptului ca ambele dormitoare au propria lor baie, aceasta locuinta este alegerea fara compromis pentru o familie care are in componenta sa un adolescent: cel mai tanar membru va avea parte de intimitatea mult dorita si atat de necesara unei dezvoltari armonioase. Astfel, cea de-a treia camera ofera libertatea si independenta de care are nevoie orice adolescent, oferind o camera foarte spatioasa, ideala pentru studiu, odihna, hobby-uri, dressing, dar si propriul sau grup sanitar.

Mai jos puteti vedea planul apartamentului. Pentru a afla detalii despre oferta, va rugam sa accesati site-ul Cosmopolis AICI, unde puteti citi mai multe despre promotia saptamanii dar si contacta pana la sfarsitul ofertei un agent de vanzari ce va poate indruma si oferi toate informatiile necesare!

apartament3