La mijlocul lunii decembrie 2018, Myo Tennis Academy ( reprezentat de Miodrag Stoenescu) si dezvoltator Opus Land Development a oferit burse de performanta pentru cei mai talentati mici jucatori din Cosmopolis, pe o perioada de 1 an, mai exact pe tot parcursul anului 2019.


Au fost selectati in total 6 copii ce vor fi antrenati si indrumati de catre antrenori profesionisti, sportivi de performanta cu multa experienta in domeniu.  

Cei sase copii norocosi care vor beneficia de burse pe parcursul intregului an sunt: Alex H., Sofia R., Sara M. , Denisa C., Alex D. si Eliza D. 


Ne bucuram de acest parteneriat si de faptul ca putem veni in intampinarea nevoilor rezidentilor prin diversificarea facilitatilor din Ansamblul Rezidential Cosmopolis. 


Pentru mai multe detalii referitoare la terenul de tenis si posibilitatea de a lua lectii de tenis, ii puteti contacta pe reprezentantii Myo Tennis Academy la: 

0725 523 383 / 0723 684 107

http://www.myotennisacademy.ro/ 

https://www.facebook.com/pg/Myo-Tennis-Academy-214314089063174/ 

Daca iti doresti sa locuiesti intr-un cartier unde sa ii poti oferi copilului tau tot felul de activitati, incepand de la tenis pana la cursuri de balet sau chitara, hai sa vezi cum arata Complexul Cosmopolis si ce facilitati oferim.  
Completeaza formularul de mai jos pentru mai multe detalii!