Tanar sau cuplu de tineri in cautare de locuinta frumoasa si confortabila, intr-un cartier placut, bine organizat si sigur? 

Incepem luna martie cu o promotie speciala pentru un apartament de 2 camere decomandat, la un pret bun si cu zone bine delimitate. Din holul de la intrarea in in apartament poti sa ajungi in bucatarie, baie, dormitor si living.  

Apartamentul are 70 mp construiti si o terasa de 4 mp tocmai buna pentru a savura cafeaua de dimineata si a te bucura de primele raze de soare. Inca un avantaj ar fi ca acest apartament este la etajul 5 din totalul de 7, cat are imobilul. 

Livingul are 17.72 mp si este locul perfect pentru o seara cu prietenii sau pentru a te relaxa la un film sau la serialul preferat.  Iata in continuare detaliile apartamentului si schita. 


Apartament 2 CAMERE

70 mp, etaj 5 din 7, terasa 4 mp

Pret de lista: 60.899 € + tva

Pret promotia saptamanii: 51.500 € + TVA 

Promotie LIMITATA: disponibila doar pana la 11 Martie 2019   


Avem diverse metode de plata disponibile in Complex, printre care Prima Casa, Credit Ipotecar si Plata Cash. Programeaza o vizionare si hai sa vezi cat ar veni rata pe luna pentru acest apartament de 2 camere decomandat, in acord cu bugetul disponibil. 

Printre facilitatile din Cosmopolis, ar mai trebui sa mai stii ca avem inclusiv Transport asigurat in complex, din Cosmopolis pana la statia de metrou Pipera, Aurel Vlaicu si in weekend pana la Mall Baneasa Shopping City.  In plus, in Cosmopolis ai o multime de servicii si magazine disponibile, incepand de la Strip Mall (suntem singurul Complex cu propriul Mall), restaurante, cafenea, cofetarie, curatatorie, farmacie, cabinet veterinar si multe alte magazine. In plus, vara te poti relaxa la una din cele 7 piscine exterioare disponibile gratuit pentru rezidenti. 

Hai sa vezi cu ochii tai cum arata apartamentul de 2 camere de la Promotia Saptamanii 4 - 11 martie, cum arata Cosmopolis si care sunt optiunile de plata.  Pentru a programa o vizionare, completeaza formularul de mai jos si vom reveni cu mai multe detalii.