Esti in cautarea primei locuinte in zona de Nord a Bucurestiului? Te-ai decis ca in acest an sa te muti in propria casa si ai vrea un apartament de 2 camere, potrivit de mare, disponibil imediat si preferabil si la un pret accesibil?  

Hai sa vezi oferta promotionala disponibila in Cosmopolis in saptamana 18 - 25 februarie 2019:  avem disponibil pentru a te muta imediat un apartament de doua camere de 70 mp construiti, cu un balcon de 4 mp construiti inclus. 

Profita de acest super discount din luna februarie pentru un apartament de 2 camere: 9.399 Euro pana la data de 25 februarie 2019. 

PROMOTIA SAPTAMANII - 18 - 25 februarie 2019  

2 CAMERE, etaj 5/7
Avantaj Client: 9.399 Euro
Suprafata: 70 mp construiti (terasa inclusa de 4 mp)  


Pret initial: 60.899 Euro + TVA 5%
Pret promotional doar pana la data de 25 februarie: 51.500 Euro + TVA Dotarile interioare ale acestui apartament din Cosmopolis  include: usa metalica la intrare, usa interioara din lemn, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon etc. 

Referitor la facilitatile dedicate rezidentilor, in Cosmopolis ai peste 20 de avantaje si servicii disponibile.
Printre cele mai apreciate facilitati sunt:
- transport asigurat
- Strip Mall in Complex si multe magazine cu servicii
- locuri de joaca dedicate pentru copii
- sala de fitness
- doua restaurante

Si multe alte avantaje pe care te invitam sa le descoperi la o vizionare in Oraselul numit acasa, Cosmopolis. 

Avem in prezent in Complex peste 7.000 de rezidenti, iar numarul acestora este in crestere. Hai sa vezi oferta de apartamente si modalitatile de plata disponibile, sa iti facem o simulare de plata si sa vezi cum ar putea fi viata ta in Cosmopolis. 

Pentru a programa o vizionare, completeaza formularul Afla mai multe detalii de mai jos.