De cele mai multe ori, atunci cand cumparam o noua locuinta apar mai mereu costuri neprevazute care iti consuma si acel mic buget de urgente pe care il aveai pus deoparte. Poate ca era bugetul pentru a amenaja locuinta sau pentru a pleca in vacanta, sau pentru o nunta ca in povesti. Oricum ar fi, cert este ca achizitia unei noi locuinte, iti poate da peste cap bugetul.

Tocmai pentru a preveni situatiile de acest gen, pentru Complexul Cosmopolis venim saptamanal cu oferte promotionale si cu reduceri consistente. Saptamana 13-19 iulie, avem la promotie 2 apartamente cu 2 camere ce au reduceri intre 9.300 si 4.100 de Euro.

Iata detalii mai jos:

Promotia 1 – Avantaj client: 9.300 Euro

– apartament 2 CAMERE (etaj 10/10)
– suprafata totala 78 mp
Pret initial: 58.500 + TVA, Pret oferta saptamanii 13 – 19 iulie: 49.200 Euro + TVA 5%

cosmopolis_promotia 1

Promotia 2 – Avantaj client: 4.100 Euro

– apartament 2 CAMERE (etaj 3/10)
– suprafata totala 63 mp

Pret initial: 47.000 + TVA, Pret oferta saptamanii 13 – 19 iulie: 42.900 Euro + TVA 5%

BONUS: COMPLET MOBILAT 

cosmopolis_promotia 2

Da, ai citit bine, pe langa reducerea de la pretul initial, venim in plus si cu un bonus de zile mari: un apartament de 2 camere complet mobilat.  Asta inseamna ca poti sa te muti aproape imediat ce l-ai cumparat! 

Stim ca deja esti curios de cum arata apartamentul, asa ca te invitam sa te programezi la o vizionare. Completeaza formularul de contact: “Afla mai multe detalii” si unul din colegii nostri te va contacta in cel mai scurt timp.

Probabil stii deja, dar iti reamintim ca dotarile apartamentelor sunt la standard europene si includ: usa interioara din lemn, usa metalica la intrare, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon.

Cat despre Complexul Cosmopolis, ar fi multe de spus, dar daca ne-am rezuma doar la cateva lucruri, atunci am spune ca: 

1. A fost desemnat cel mai bun complex rezidential in 2014
2. Locuitorii il considera un complex potrivit pentru familiile cu copii 
3.  Este un complex sigur si ai multe facilitati la dispozitie (piscine exterioare, sala fitness, scoala primara si gradinita, locuri de joaca special amenajate pentru copii, transport in oras pentru locuitorii Complexului si lista poate continua).

Complex Cosmopolis
Soseaua de Centura nr.50, Bucuresti