Vrei sa te muti in apartamentul tau, sa ai propriul confort si sa poti sa-ti amenajezi locuinta asa cum vrei tu? Din acest an, renunta la chirie si investeste in propria locuinta. Hai sa vezi cum arata apartamentele si vilele din Cosmopolis, cu preturi incepand de la 45.120 EURO + TVA.

In acelasi timp, nu uita de Promotia Saptamanii! In fiecare saptamana, alegem un apartament sau o vila care are un extra discount, ce poate ajunge pana la 30% din pretul initial, astfel incat sa va aducem cele mai bune oferte imobiliare de pe piata. Ne dorim sa avem cel mai bun raport calitate/pret la locuintele din Complex si sa devenim o optiune pentru toti cei care-si doresc un stil de viata modern, intr-un complex rezidential la standarde internationale, unde locuitorii au toate facilitatile de care ar putea avea nevoie in imediata proximitate a locuintei.

Promotia Saptamanii 26 februarie - 4 martie 2018 

Apartament 2 CAMERE, 86 mp + Terasa 15 mp
Etaj 1/7
Pret initial: 71.499 EURO + 5% TVA
Pret Redus: 63.099 EURO + 5% TVA

Pret promotional: 59.500 Euro + 5% TVA, disponibil doar pana la data de 4 martie 2018!
Dupa aceasta data pretul acestui apartament va fi de  63.099 EURO + 5% TVA!

Pana in data de 4 martie 2018 ai un Avantaj Client de 11.999 EURO, pe care il poti folosi la a-ti amenaja apartamentul asa cum iti doresti. In acest sens vezi si colaborarea cu Scandinavian Design House - daca iti place stilul scandinav, clar, simplu, cu tendinte minimaliste.

Hai si tu sa vezi cum e sa locuiesti intr-o comunitate cu peste 6.000 de rezidenti in prezent! Avem 10 ani de cand am inceput constructia primelor imobile in Romania, iar planurile de extindere vizeaza si urmatorii 10 ani. Indiferent de situatia imobiliara din Romania, am fost printre putinii investitori care au gasit resursele necesare pentru a investi constant si pentru a se extinde, conform planurilor initiale. Suntem astfel un partener de incredere pentru cei ce isi doresc o locuinta moderna. Si chiar daca nu suntem in inima capitalei, ai transport asigurat din si inspre Complex.

Programeaza o vizionare in weekend si hai sa vezi cum poate arata viata ta in Complexul Cosmopolis: tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul "Afla mai multe detalii" aflat in dreapta paginii.

Te asteptam cu drag! :)