Vine vara, bine-mi pare, am apartament cu terasa mare

Un balcon de 18 mp este suficient pentru doua sezlonguri si o masuta din ratan. Se prea poate ca aceasta terasa sa devina noul loc preferat al familie. Tu vei dori sa savurezi cafeaua de dimineata, el va dori sa se bucure de un pahar de vin cumparat de la Crama de vinuri din Cosmopolis Plaza, iar copii vor dori sa transforme terasa in locul de joaca preferat, unde jucariile lego vor fi pioni de baza. 

Cu putina imaginatie si un buget minim, poti transforma terasa intr-un cinematograf in aer liber. Iar cand prietenii vor veni in vizita, iti garantam ca toti vor dori sa petreceti seara pe terasa. Sau poate La Ponton, la piscina speciala de langa lac, tot in Cosmopolis. 

Cu atat de multe optiuni de relaxare in Complex, nici nu e de mirare ca nu vei mai dori sa mai iesi in oras.

Ai tot ce vrei la doi pasi de casa: farmacie, supermarket, parc, restaurante - pentru acele seri cand nu vrei sa stai in bucatarie sa gatesti, terasa, 7 piscine in complex... si multe altele. 

Stim, te-ai oprit atunci cand am zis 7 piscine in Complex. Da, chiar sunt 7 si sunt toate cu acces gratuit pentru rezidenti. 

Ce ar mai trebui sa-ti spunem? 

Sa profiti cat mai repede de Apartamentul de 3 CAMERE de la Promotia Saptamanii si sa programezi o vizionare in weekend! Da, chiar in acest weekend, 13 - 14 iulie 2019! 

Nu amana pe alta data! Apartamentul acesta este la promotie pe o perioada limitata, doar pana luni, 15 iulie il poti rezerva cu o reducere de 18.780 Euro! 


De la 98.680 Euro + TVA, ACUM poti cumpara acest Apartament cu 3 CAMERE cu doar 79.900 Euro + 5% TVA. 

Etaj: 6/7
Suprafat: 116 mp
Terasa: 18 mp 
Valabilitate promotie: 8 - 15 IULIE 2019
REDUCERE: 18.780 Euro 


Ai mai sus schita apartamentului, dar noi iti propunem sa vii sa vezi cu ochii tai cum arata. Cat de bine iti poti face o parere despre o locuinta, dintr-o singura poza? 

In plus, daca ajungi la o vizionare, vei vedea exact care e atmosfera din Cosmopolis si vei simti daca e ceea ce iti doresti tu sau nu. Dar noi credem ca o sa-ti placa.
Cine nu si-ar dori sa se simta tot timpul in vacanta? :)