Este aproape 7:00 dimineata si soarele incepe sa se arate naiv la fereastra dormitorului. Ceasul desteptator suna si el curand, iar in camera copilului este inca liniste. 

Dimineata in familie incepe cu o cafea si pregatirea micului dejun: un bol cu cereale integrale fara zahar, cu fructe proaspete de sezon adaugate, cu zambete si veselie. Asa cum ar trebui sa fie orice zi normala in viata unei familii.  

In scurt timp incepe o noua zi. Copilul este lasat la Gradinita din Cosmopolis, iar parintii isi continua drumul spre birourile din Pipera, unde ajung in mai putin de 25 de minute

Orice poveste frumoasa incepe cu o casa, cu acel "acasa", pe care simti din ce in ce mai acut nevoia sa il ai. 

Iar in Cosmopolis sunt o multime de astfel de povesti frumoase. :)
Inclusiv povestea voastra poate incepe aici, intr-un Apartament de 3 Camere  modern si bine compartimentat din Cosmopolis. Aceasta locuinta este la Promotie in perioada 8 - 15 Aprilie, si are o reducere aplicata de 20.199 Euro fata de pretul de lista.  

Ai mai jos schita si detaliile complete despre Apartamentul de la Promotia Saptamanii.


PROMOTIA SAPTAMANII - 8 - 15 Aprilie 2019  

3 CAMERE, etaj 7/7 
Avantaj Client: 20.199 Euro 
Suprafata: 117 mp construiti (terasa 18 mp inclusa)  


Pret initial: 101.699 Euro + TVA  
Pret promotional doar pana la data de 15 Aprilie: 81.500 Euro + TVA  


Probabil ai auzit de Cosmopolis si stii deja ce facilitati sunt in Complex (piscinele, pontonul, mall-ul...etc).
Vrem sa iti mai spunem de o noua facilitate, inca un vis ce incepe sa devina realitate: prima scoala primara de stat aflata intr-un complex rezidential. Facem toate demersurile pentru a avea o scoala primara de stat (avem deja una particulara) incepand cu anul scolar 2019 - 2020.  Veste buna, nu-i asa? 


In general, familiile cu copii ne apreciaza pentru gradinita si scoala particulara, pentru locurile de joaca dedicate, pentru Strip Mall si magazine, pentru Transportul Asigurat pana la Baneasa Mall si pana la metrou Pipera si Aurel Vlaicu si pentru.... Dar nu vrei sa vii mai bine la o vizionare sa vezi exact ce iti putem oferi in materie de facilitati si beneficii? :)  


Completeaza formularul de mai jos pentru mai multe detalii si hai sa vezi apartamentul de la promotie.