Terminam luna octombrie cu o oferta excelenta pentru un apartament de 3 camere, ce are toate atuurile sa devina o locuinta de vis pentru o familie fericita. Ce ne place cel mai mult la acest apartament este faptul ca este intr-un imobil cu regim redus de inaltime.
Apartamentul se afla la etajul 4 din 4 si are 101 mp construiti si o terasa de 11 mp.

PROMOTIA SAPTAMANII 13 - 19  noiembrie  2017

Ap. 3 CAMERE 101 mp  – Avantaj Client: 17.015 Euro
Etaj –  4/4
Suprafata: 101 mp
Pret initial: 82.915 + TVA
Pret promotional: 72.210 + TVA
Pret Promotional doar pana la data de 5 noiembrie: 65.900 Euro+TVA! 

Esti curios cum arata schita unui astfel de apartament cu o suprafata considerabil mai mare decat media? Ai mai jos planul apartamentului si compartimentarea celor trei camere si a terasei. 

Daca iti place ce vezi, te asteptam la o vizionare, inclusiv in weekend!

Programeaza o vizionare
 pentru acest apartament 3 camere cu o suprafata peste 100 mp si cu un pret final excelent: completeaza formularul 

Afla detalii
 din dreapta site-ului si te vom contacta ulterior sa stabilim ziua/ora!  Daca ai intrebari referitor la apartament, foloseste cu incredere tot formularul din dreapta. Vom fi mai mult decat bucurosi sa iti raspundem la intrebari si sa-ti prezentam Complexul Cosmopolis.

Vezi mai jos oferta standard de apartamente si vile disponibile in Complex si hai sa vezi cu ochii tai cum arata acestea.

AICI
  ai oferta standard de locuinte tip STUDIO,  Apartamente 2 CAMERE, Apartamente 3 CAMERE  si VILE,  disponibile la vanzare in Cosmopolis.Te asteptam in Cosmopolis! :)