Zeci de proiecte rezidentiale au fost dezvoltate in ultimii ani imprejurul Bucurestiului, iar oferta de apartamente si vile este in continua crestere. Cum mai poti in acest caz sa alegi cea mai buna varianta de locuinta, preferabil cat mai aproape de birou si cu destule facilitati in apropiere? Sunt cel putin trei lucruri de care ar trebui sa tii cont: 


1. Ia in considerare locul tau de munca! 

Daca trebuie sa ajungi zilnic la birou in zona de Nord, atunci nu mai sta pe ganduri. Hai sa vezi apartamentele si vilele din Cosmopolis. Sunt accesibile si bine compartimentate. 


2. Vezi sa ai la dispozitie cat mai multe facilitati in Complex sau in apropiere! 

Ce spui sa ai chiar in cartierul unde locuiesti 8 piscine semi-olimpice cu acces gratuit, parc, teren de tenis, sala de fitness si un mall cu magazine, servicii, si supermarket? Le ai pe toate in Cosmopolis!  


3. Cat timp faci pana la birou daca ramai fara masina? 

Odata cu deschiderea autostrazii A3, ai acces mai rapid in zona de Nord. Poti sa ajungi in 20 minute, chiar si in perioadele aglomerate! Si daca ramai fara masina, ai transport asigurat din Cosmopolis pana in Pipera, Aurel Vlaicu si in weekend chiar si pana in Baneasa Mall. 


Acum, ce spui de o super oferta de pret la un apartament de 3 camere in Cosmopolis?
Ai cateva detalii mai jos, dar pentru a-ti face o parere completa, hai la o vizionare!
Completeaza formularul din site si te vom contacta in scurt timp! 

APARTAMENT 3 CAMERE,
99 mp, etaj 5/6  +  Terasa de 5 mp

Pret lista: 85.970 Euro + tva
Pret Promotia Saptamanii: 74.990 euro + 5% TVA – disponibil doar pana la data de 16 Septembrie 2019!