Cautarea ta poate lua sfarsit. :) Iti propunem un apartament care se incadreaza in aceste cerinte si care este accesibil si ca pret, fiind la promotie in aceasta perioada, redus cu 19.020 Euro. 

La Promotia Saptamanii, in Cosmopolis, te asteptam cu o oferta speciala pentru un apartament de 3 camere nou, situat in Zona de Nord, foarte  spatios si cu o terasa destul de mare, de 13,38 mp, incat sa te rasfeti primavara si vara, in timp ce savurezi cafeaua de dimineata. 


Avantajele acestui apartament de 3 camere ultra spatios din Cosmopolis? 

- bucataria este separata de living printr-un perete, cu intrare din hol si cu iesire spre terasa mare de 13.38 mp. Cu siguranta o familie cu 1-2 copii va aprecia acest detaliu. La fel si cei care gatesc acasa si nu vor sa faca miros de mancare in toata casa.  

- dormitorul matrimonial este separat de restul camerelor si are propriul balcon de 3.50 mp si baie proprie de 3.54 mp.  

- sunt foarte utile si cele doua bai ale apartamentului, una ce deserveste dormitorul matrimonial si una din care se intra din hol.  

- holul apartamentului este spatiul din care se face intrarea in celelalte camere ale locuintei: bucatarie, living, dormitor copil, dormitor matrimonial si baia principala.  

- apartamentul se afla la etajul 6 din totalul celor 7 etaje cat are imobilul. 


Ai mai jos planul apartamentului si oferta promotionala pentru perioada 11 - 18 februarie 2019: Apartament 3 CAMERE

116 mp , etaj 6 din 7, terasa 20 mp inclusa

Pret de lista: 98.680 € + tva

Pret promotia saptamanii: 79.660 € + TVA 
Promotie LIMITATA:  disponibila doar pana la 18 Februarie 2019 


Printre facilitatile disponibile in Complex, familiile cu copii vor aprecia cele doua gradinite disponibile si scoala primara. Mai mult de atat, din toamna acestui an, s-au facut demersurile pentru a deschide o scoala primara de stat cu clasele I - IV. 

Parcul de joaca din Cosmopolis, locul de joaca special amenajat - Lana's Playground, magazinul cu papetarie si jucarii sau centrul Artitudes sunt doar cateva dintre optiunile pe care le vor aprecia familiile cu copii. Hai sa le vezi sa te convingi ca sunt ceea ce iti doresti.  

Se prea poate sa te gandesti ca "este atat de departe Cosmopolis"
Dar este "departe de"? Sau in comparatie cu ce e departe?  
Daca lucrezi in zona de Nord, nu este departe, ba chiar iti va imbunatati timpul pe care il faci pana ajungi la birou. Este aproape de Baneasa Shopping City si de toate optiunile de relaxare si de shopping din zona. 

Si mai mult de atat, ai in interiorul mini-oraselului Cosmopolis o multime de facilitati: propriul Strip Mall cu diverse magazine dedicate, optiuni de relaxare in aer liber - alergare, aparate de fitness in aer liber, sala de fitness, teren de tenis privat, teren de baschet si fotbal,  7 piscine exterioare unde ai liber la intrare daca este printre rezidenti. 

In plus, chiar daca nu ai masina personala, avem Transport Asigurat din Complex pana la metrou Pipera. 

Programeaza o vizionare si hai sa vezi cum arata acest apartament de 3 camere din Complex. Pentru a face acest lucru, te rugam sa completezi formularul de mai jos si te vom contacta in scurt timp.