Iti doresti o familie fericita cu doi copii, intr-o locatie prietenoasa, unde sa te simti ca acasa? Sau pur si simplu vrei un apartament spatios din simplul motiv ca iti plac spatiile mari si primitoare? Oricare ar fi motivul tau, ia in considerare promotia saptamanii pentru apartamentele de 3 camere din cadrul complexului  rezidential Cosmopolis!

In perioada 2-8 februarie 2015, promotia Cosmopolis include doua tipuri de proprietati diferite ca marime, fiecare cu specificatii si reduceri pe masura.  Ai de ales intre:

– Apartament 3 camere, etaj 8/10, suprafata 128 mp, cu un pret promotional de 72.000 euro, si o reducere totala de 22.000 euro din pretul initial.

– Apartament 3 camere, etaj 10/10, suprafata 77 mp, cu un pret promotional de 49.500 euro si o reducere totala de 12.500 euro din pretul initial.

Promotia este limitata, asadar solicita acum oferta personalizata! Programeaza-te la o vizionare si vezi cu ochii tai cum ar fi sa locuiesti la inaltime in “Cel mai bun complex rezidential al anului 2014“, conform CIJ.

Cum te programezi la o vizionare?

Simplu! Intra pe site-ul nostru si in partea dreapta a paginii de pornire (Homepage) gasesti formularul de contact “Afla mai multe detalii!”. Completeaza-l cu atentie si lasa acolo datele tale, vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul din agentii nostri.

IMG_0074