Puteti citi pe imobiliare.ro o frumoasa descriere a sentimentului de vacanta, de relaxare si destindere pe care ti-l da intoarcerea acasa, in Cosmopolis. Nu sunt prea multe locuri in Bucuresti unde sa ai acest sentiment, iar acelea care exista sunt de obicei zone greu accesibile ca pret, unde se gasesc in general apartamente vechi si cheltuieli de intretinere considerabile, instalatii vechi si un confort redus.

ap2cam4

Unde poti gasi un apartament cu doua camere, nou, perfect finisat si dotat cu cele mai moderne utilitati, in aer curat, inconjurat de natura, insa aproape de centru si avand la indemana absolut tot ceea ce este necesar unei vieti confortabile? Desigur, in Cosmopolis!

Apartamentele de doua camere din Cosmopolis sunt gandite special pentru a fi accesibile ca pret, fara a face vreun compromis legat de calitate. Gasesti la noi apartamente cu doua camere intre 53 și 60 de mp,la cee mai mici preturi: de la 46.520 de euro (+TVA) până la 69.000 de euro (+TVA)!

ap2cam3

Apartamentele cu doua camere din Cosmopolis sunt gata de locuit, avand baile complet dotate cu instalatii sanitare ultramoderne, si finisaje de calitate superioara. Nu doar vara ai sentimentul de vacanta in Cosmopolis. Incalzirea in pardoseala de care beneficiaza apartamentele da masura confortului in zilele de iarna.

ap2cam2

Apartamente cu 2 camere la cheie, complet finisate si dotate!

Nu e suficient ca podeaua sa fie incalzita, ea trebuie sa fie frumoasa si de buna calitate, si sa se asorteze cu splendidele usi de lemn din interior. Tamplaria ferestrelor este bineinteles de tip termopan, foarte bine instalata,iar confortul interior este reglat de fiecare locatar, apartamentele beneficiind de centrala proprie cu gaze. Toate apartamentele au videointerfon, conexiune la internet si televiziune prin fibra optica si furnizori de incredere, cu contractele pentru utilitati incheiate direct la acestia.

tip4

Avantajele apartamentelor de doua camere din Cosmopolis nu se opresc aici: locatarii acestora au acces la toate serviciile si utilitatile din complex. Vara, piscinele sunt punctul de atractie principal pentru adulti si copii, acestia din urma avand la dispozitie locuri de joaca 1000% sigure ( intregul compex beneficiind de paza non-stop si acces controlat. Apartamentele au preturi reduse, si se aflla in cel mai accesibil complex rezidential, care ofera standarde europene locuitorilor sai.

Comunitatea din Cosmopolis este deja formata, avem peste 1700 de rezidenti care au la indemana facilitatile si serviciile necesare pentru a trai o viata fericita in cartierul nostru rezidential. Cosmopolitanii de aici au locuri de intalnire, de luat masa, terenuri de sport, sala de fitness si salon de frumusete, iar copii merg la gradinita si locurile de joaca din Cosmopolis,  toate fiind spatii in care legaturile comunitare se formeaza si se intaresc.

Modalitati de plata flexibile

      Puteti plati pentru apartamente cu 2 camere in Cosmopolis cash, prin credit ipotecar, programul “Prima Casa” dar si in rate la dezvoltator. Beneficiati de consiliere financiara gratuita si de consultanta gratuita pentru amenajarea interiorului!

TE_M7980

 

Daca vrei sa te alaturi comunitatii Cosmopoliscompleteaza formularul si vei fi contactat de un consultant care te va ajuta sa gasesti cea mai buna varianta de apartament sau vila in Cosmopolis, precum si cea mai buna varianta de plata si finantare.