Conform studiilor realizate in primul semestru al acestui an pe piata imobiliara din Bucuresti de catre analisti ai pietei sau de marile companii de consultanta imobiliara, un mare interes fata de cumpararea unui apartament nou intr-un complex rezidential arata persoanele peste 35 de ani, care poseda deja o locuinta dar prefera sa o schimbe cu un apartament nou si spatios, aflat intr-un compex rezidential cat mai apropiat de Bucuresti. Aceste persoane sunt interesate de calitatea vietii din complex, de facilitati si confort si sunt cei care prefera variante de plata precum ratele la dezvoltator,schimbul cu apartamentul vechi, sau plata unui avans mai mare.

Cei mai tineri, in cautarea primei locuinte, sunt mai interesati de preturile scazute si mai putin de calitatea apartamentului si imprejurimilor, acest segment fiind atras spre piata rezidentiala de ofertele bune de pret si de posibilitatea de a accesa creditul “Prima Casa”.

Apartamentele noi cu doua camere sunt cele mai cautate, iar Comsopolis vine in intampinarea acestei cereri cu 6 tipuri de astfel de apartamente, cu preturi pornind de la doar 38.950 euro +TVA!

Cumparatorii interesati de apartamente in zone rezidentiale au in vedere in mare masura pozitionare acestora, cele situate prea departe de centura Bucurestiului sau cele aflate chiar in zona urbana fiind mai putin cautate. Pozitia ideala, pe care noi am recunoscut-o de a inceput, este suficient de departe de zgomot, intr-o zona verde cu acces la natura, dar accesibila usor.

Amplasamentul se adauga la celelata calitati care fac din Cosmopolis o alegere excelenta, fiindca imbina in oferta sa raspunsul la toate cerintele cumparatorului imobiliar din 2013. Daca vrei sa te alaturi comunitatii Cosmopoliscompleteaza formularul si vei fi contactat de un consultatant care te va ajuta sa gasesti cea mai buna varianta de apartament sau vila in Cosmopolis, precum si cea mai buna varianta de plata si finantare.