Visezi de mult sa-ti redecorezi locuinta? Urmeaza sa iti cumperi o casa incomplexul Cosmopolis in 2015 si vrei sa te ocupi tu de amenajare, dar nu stii de unde sa incepi? Iti spunem noi.

Afla ca, printre trendurile anului 2015 in decorarea locuintelor se numara si elementele vizuale colorate in nuante marine, incepand de la bleu marinul inchis si elegant pana la azuriul deschis si vibrant al apelor grecesti. Daca bleu marinul se combina perfect cu nuante de verde oliv, galben si culori pastelate, atunci albastrul mai deschis face casa buna cu bej si alb si in general cu nuantele deschise ce iti dau senzatia locuiesti la malul marii.

10
Combina nuantele marine cu elemente metalice si cu 
obiecte din lemn pentru a creea jocuri de nuante si forme actuale si moderne, imbinate perfect cu geometria elementelor de decor.

Accentele metalice pot fi date incepand de la o simpla rama foto sau o oglinda futurista, pana la un fotoliu comod cu cadru metalic. Nunatele marine se pot integra atat in forme geometrice pe peretii living-ului cat si in piesele de baza din locuinta, cum ar fi canapeaua.

Indiferent de nuantele cu care visezi sa-ti decorezi locuinta, nu poti sa-ti transformi visele in realitate daca nu ai o casa.  Asa ca primul pas ar fi sa alegi apartamentul/vila pe care urmeaza sa o achizitionezi si de aici ai liber la vise.

opener2

Preturile locuintelor in complexul Cosmopoliscel mai bun complex rezidential al anului 2014, conform CIJ Romania, incep de la:
– 34.600 euro – studio de 36,5 mp
– 49.890 euro – apartament 2 camere
– 57.500 euro – apartament 3 camere
– 76.000 euro – vila P+1 cu 3 camere, terasa si gradina

Dar cel mai bine, iti recomandam sa vii sa le vizionezi ca sa-ti faci o idee buna despre posibilitatile de a te muta in Cosmopolis. Programeaza-te la o vizionare : completeaza formularul “afla mai multe detalii” din homepage-ul site-ului si unul din consilierii nostri te va contacta cat de curand. Te asteptam sa ne vizitezi si sa visezi in continuare cum iti vei amenaja viitoarea casa!