La Promotia Saptamanii in perioada 25 februarie - 4 martie, avem un apartament nou, ideal pentru o familie. Apartamentul are 117 mp construiti cu o terasa de 20 mp inclusa si este bine compartimentat. Intrarea in fiecare camera se face din hol, iar impartirea acestora si aranjarea lor este echilibrat facuta. 


Acest apartament poate fi optiunea ideala pentru o tanara familie din mai multe motive. Terasa de 20 mp poate fi locul preferat de relaxare sau locul de joaca pentru copii. Locuinta are doua bai, iar una din ele este direct legata de dormitorul matrimonial. Un plus de confort si de intimitate pentru intreaga familie.  

Livingul are 18.83 mp si are acces atat catre bucatarie cat si spre terasa. In bucataria de 8.46 mp se poate intra atat din camera de zi cat si din vestibulul de la intrarea in locuinta. 

 
Vezi mai jos schita apartamentului si detalii despre Promotia Limitata la Apartamentul Nou de 3 Camere din zona de Nord-Est a Bucurestiului. Vezi detalii despre reducerea disponibila doar pana la 4 martie si programeaza o vizionare. 

Apartament 3 CAMERE

117 mp , etaj 7 din 7, terasa 20 mp inclusa

Pret de lista: 101.699 € + tva

Pret promotia saptamanii: 81.500 € + TVA 
Promotie LIMITATA:  disponibila doar pana la 4 Martie 2019 


Ar putea fi apartamentul ideal pentru familia ta. Completeaza formularul de mai jos si hai sa vezi cu ochii tai cum arata acesta locuinta. 

Printre facilitatile oferite de Complex se numara si Transportul Asigurat pana la statiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu, dar si serviciile si magazinele dedicate familiilor (gradinita, scoala primara, magazin jucarii, locuri de joaca dedicate etc).  

Doar pana la inceputul lunii martie 2019, poti beneficia de o reducere de 20.199 Euro la aceasta locuinta situata in Complexul Cosmopolis, un oras numit acasa.  Programeaza o vizionare pana la data de 3 martie!