Cosmoplus Fitness, sala de fitness care de mult timp are grija de sanatatea locuitorilor cosmopolitanilor profita din plin de vara cu o idee care transforma Cosmopolis intr-un adevarat centru de sanatate.

Cei aproximativ 300 de noi  locuitori care s-au alaturat comunitatii Cosmopolis anul acesta au inspirat preturi mai bune, dar si noi programe si activitati la Cosmoplus Fitness&Spa. Hitul verii este AquaGym, o metoda ideala de fitness in aer liber, o ocazie minunata de a practica acest tip de fitness in aer curat. Este foarte sanatos, ofera atat tonus muscular cat si relaxare – e si sport, si distractie, AquaGym este o completare ideala a stilului de viata sanatos practicat in Cosmopolis. Primele cursuri de AquaGym sunt gratuite!

Da, ati citit bine. Si totul se intampla chiar acum, profitam din plin de zilele cu soare, asa ca va asteptam sambata 6 iulie si duminica 7 iulie, de la orele 16:00 la primele cursuri de Aqua Gym la piscina din faza 2Cursurile din acest weekend sunt gratuite.

Cosmoplus Fitness&Spa va asteapta cu cele mai bune servicii de fitness si infrumusetare. Contact si vesti bune, pe Facebook!