Zilele frumoase de toamna te indeamna sa petreci cat mai mult timp pe afara. Profita de ocazie si hai sa vezi cu ochii tai cum arata locuintele din Cosmopolis. Parcuri imbracate in culori de toamna, alei frumoase tocmai bune pentru plimbarile de dupa-amiaza si weekendul alaturi de prieteni, la sala de fitness sau la mall (da, chiar cel din interiorul Complexului!).

In plus in saptamana 16-22 octombrie iti aducem la Promotia Saptamanii o oferta tare buna pentru un apartament de 3 camere. Mare, spatios, confortabil, ideal pentru un cuplu dornic de cat mai mult loc sau pentru o familie cu copii nazdravani.

Ai mai jos mai multe detalii despre Oferta Promotionala disponibila doar pana la data de 22 octombrie si programeaza o vizionare!PROMOTIA SAPTAMANII 16 - 22  octombrie  2017
Ap. 3 CAMERE 104 mp  - Avantaj Client: 17.531 Euro
Etaj -  4/5
Suprafata: 104 mp
Pret initial: 88.200 + TVA
Pret promotional: 75.400 + TVA
Pret Promotional doar pana la data de 22 octombrie: 70.699 Euro+TVA!

Printre dotarile interioare ale locuintelor se numara: usa metalica la intrare, usa interioara din lemn, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon etc.

Programeaza o vizionare
 pentru acest apartament 3 camere cu un pret final excelent: completeaza formularul Afla detalii din dreapta site-ului si te vom contacta ulterior sa stabilim ziua/ora!

Vino sa vezi cum ar putea fi viata ta in Cel Mai Apreciat Complex Rezidential  timp de 3 ani consecutiv - 2014 / 2015 / 2016.

Si TU poti sa faci parte din Comunitatea Cosmopolis, ce numara pana in prezent peste 5.000 de locuitori, echivalentul a 2500 de familii fericite! 

Printre facilitatile pe care locuitorii le au in momentul de fata se numara:  
- 7 piscine exterioare
- locuri excelente de relaxare pe timp de vara,
- locuri de joaca si parcuri ideale pentru plimbarile de seara sau plimbarile cu copiii,
- 24/7 paza si protectie asigurate de echipaje BGS,  
- gradinita si scoala primara - mai avem putin si incepe noul an scolar asa ca nu trebuie sa te gandesti sa-ti duci copilul la scoala prea departe de casa,
- supermarket in Strip Mall si o multime de  magazine cu diverse servicii (cabinet veterinar, sala fitness, beauty salon, farmacie etc).

Vezi mai jos oferta standard de apartamente si vile disponibile in Complex si hai sa vezi cu ochii tai cum arata acestea.
AICI  ai oferta standard de locuinte tip STUDIO disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI ai oferta standard de Apartamente 2 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI  ai oferta standard de Apartamente 3 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI  ai oferta standard de VILE disponibile la vanzare in Cosmopolis.Complexul Cosmopolis se afla in partea de Nord-Est a Bucurestiului, in una din cele mai putin poluate zone din Bucuresti.Adresa exacta Complex Cosmopolis Soseaua de Centura nr. 50, in partea de N-E a Bucurestiului.harta_cosmo