Ai zice ca 6.5 km de autostrada nu sunt deloc mult.
Dar daca este amplasata unde trebuie, atunci poate face diferenta si ne poate aduce zilnic cateva minute bune in plus. Aceasta autostrada urbana este un plus atat pentru locuitorii din Cosmopolis cat si pentru cei ce se duc/vin dinspre munte si vor o altenativa pentru ruta DN 1 Bucuresti - Ploiesti. 

Inaugurata la final de 2018, autostrada urbana a fost denumita asa pentru ca leaga A3 de zona de Nord a Capitalei prin Soseaua Petricani, printr-o intersectie in "T" semaforizata, iar pe parcurs are si un giratoriu la intersectia cu strada Gherghitei. 

Cele 3 benzi de circulatie si intersectia in „T” semaforizata, cu bretele dedicate pentru virajul la stanga (atât de pe autostrada, cat si de pe Soseaua Petricani) ajuta la fluidizarea traficului in zona. 

Autostrada urbana este un avantaj pentru comunitatea de peste 7.500 de locuitori din Cosmopolis: ofera acces catre zona de Nord a Bucurestiului, catre polul de business al capitalei.  

Daca vrei sa ajungi din Cosmopolis in zona Pipera / Emil Racovita, poti sa urmezi drumul ce duce pe Soseaua Voluntari (unde stim cat de aglomerat poate fi la orele de varf ale zilei), dar si cel prin autostrada urbana A3.  

Din Cosmopolis pana in Pipera sunt 8.9 km  prin Voluntari si 12.3 km pe autostrada urbana. Chiar daca distanta e mai mare, timpul parcurs este aproape la fel. Dar pentru zilele aglomerate, cand vrei mai putin trafic, alegerea autostrazii urbane poate fi o alegere mai potrivita.    

Conceput ca un mini-oras in continua dezvoltare, Cosmopolis ofera rezidentilor multiple facilitati, printre care si transport asigurat, si peste 25 de tipuri de locuinte (apartamente si vile) cu REDUCERI de pana la 20%. Chiar daca nu ai masina personala, iti putem asigura transportul pana in zona de Nord a orasului.  Alte facilitati demne de mentionat sunt: 7 piscine exterioare cu acces gratuit pentru rezidenti, locuri de joaca pentru copii, supermarket si Strip Mall in interiorul Complexului (cu multiple magazine ce iti asigura toate serviciile de care ai putea avea nevoie). 


Preturile locuintelor din Cosmopolis incep de la 46.740 Euro + TVA, duplex-urile incep de la 92.131 euro + TVA iar vilele incep de la 95.000 Euro + TVA.  Daca iti doresti o locuinta intr-un cartier rezidential ce imbina cu succes toate elementele unui orasel european, te invitam la o vizionare in Cosmopolis. 

Pentru a programa o vizionare, completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in scurt timp.