In perioada 6-12 iunie 2016, profita de Promotia Saptamanii din Cosmopolis si cumpara un apartament de 2 CAMERE, de tip LOFT.  Doar in aceasta perioada limitata de timp ai DISCOUNT 10.600 Euro, fata de pretul de lista.  Hai sa vezi cu ochii tai cum arata locuinta!

PROMOTIA SAPTAMANII  6-12 iunie 2016  –  Avantaj Client: 10.600 Euro

APARTAMENT 2 CAMEREetaj 6 + MANSARDA
Suprafata: 76 mp
Pret initial: 60.500 Euro + TVA 5%
Pret redus: 54.000 Euro + TVA
Pret promotional valabil doar pana la data de 12 iunie: 49.900 Euro + TVA 5 %

Vezi mai jos schita detaliata a apartamentului  si completeaza formularul Afla mai multe detalii“ pentru a te programa la o vizionare si pentru a vedea modalitatile de plata disponibile pentru a achizitiona aceasta locuinta.
ap 2 camere_loft_promotia saptamanii _iunie

Parter:

1. Hol 0.77 mp
2. Living + Bucatarie – 28.95 mp
3. Baie – 2.82 mp
4. Scara – 2.08 mp
5. Balcon – 5.46 mp

ETAJ

6. Dormitor – 16.34 mp
7. Baie – 2.78 mp
8. Scara – 2.78 mp

Adresa Imobilului este: Strada Europa nr. 4, bloc M4, etaj 6 + mansarda, apartament 607.

Acest apartament este unul de tip LOFT. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, locuintele de tip loft se diferetiaza prin suprafete generoase, incaperi cu tavane inalte, ferestre uriase si un numar cat mai mic de pereti despartitori intre camere. Avantajul fata de un apartament clasic este ca ai o flexibilitate mult mai mare de amenejare si este un tip de locuinta ideal pentru cei care isi doresc cat mai mult spatiu. 

Despre Cosmopolis ar fi bine sa stii ca se afla in partea de Nord-Est a Bucurestiului, in cea mai verde zona a orasului, si a fost desemnat de CIJ Awards Romania, Cel Mai Bun Complex Rezidential din Bucuresti, atat in 2014 cat si in 2015.

Printre dotarile interioare ale locuintelor se numara: usa metalica la intrare, usa interioara din lemn, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon etc.

De asemenea, in Cosmopolis sunt peste 20 de beneficii dedicate locuitorilor, printre care: 7 piscine exterioare, terenuri de tenis, baschet si fotbal, sala de fitness, plaja la lac, locuri de joaca pentru copii, gradinita, scoala primara, transport asigurat, farmacie, beauty salon, pizzerie, spalatorie auto, bancomat/ATM si, din vara 2016, inclusiv propriul Mall in interiorul Complexului.

Esti interesat sa vezi si ce alte locuinte avem disponibile? Vezi mai jos oferta standard.

Vezi  AICI  oferta standard de locuinte tip STUDIO disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Vezi  AICI  oferta standard de Apartamente 2 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Vezi  AICI  oferta standard de Apartamente 3 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Vezi  AICI  oferta standard de VILE disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Adresa exacta Complex Cosmopolis: 
Soseaua de Centura nr. 50, in partea de N-E a Bucurestiului.

harta_cosmo