A trecut ceva timp de cand locuintele nou construite s-au impus in preferintele cumparatorilor. Anul acesta este special, datorita faptului ca si programul de locuinte al statului, Prima Casa 2013, s-a transformat in Noua Casa, pentru a sprijini achizitionarea de apartamente si garsoniere noi.

Care sunt avantajele apartamentelor si garsonierelor noi?

In primul rand, constructiile noi iau in considerare alte standarde, moderen si eficiente, de locuit. De la masurile de siguranta in constructie si alcatuire a blocurilor, pana la cele mai bune solutii pentru confortul locatarilor, in asta consta avantajul net pe care noile apartamente in au in fata celor vechi.

Asta daca ne rezumama doar la a locui in apartament sau garsoniera, dar se stie ca este foarte importanta comunitatea de locuitori din care facem parte, asa ca cei mai multi cumparatori prefera posibilitatea de a locui intr-un complex rezidential, unde organizarea si facilitatile pun bazele unei atmosfere armonioase.

In Cosmopolis, apartamentele, garsonierele si studiourile noi sunt mai accesibile ca oricand, gratie reducerilor si posibilitatilor de achizitie prin programul Prima Casa, schimburi cu apartamentul vechi sau alte tipuri de creditare.