Vrei sa-ti cumperi o noua locuinta insa bugetul tau limitat te-a impiedicat pana acum? Avem o veste minunata pentru tine: Black Friday aduce in Cosmopolis o saptamana intreaga de reduceri majore la apartamentele de doua sau trei camere!

Intre 25 si 30 noiembrie 2013, cele 3 tipuri de locuinte au reduceri de aproximativ 20%, acest lucru insemnand economii de peste 10,000 de euro per apartament! Vrei sa profiti de oferta insa nu ai apucat inca sa te informezi foarte bine legat de modalitatile de plata? Nici o problema: Cosmopolis iti pune la dispozitie consiliere financiara dedicata gratuita, iar expertii nostri te vor indruma cu profesionalism pentru ca tu sa primesti toate informatiile necesare si sa alegi modalitatea de plata care ti se potriveste cel mai bine.

Detaliile ofertelor BLACK WEEK:

  • Apartament 2 camere – Tip AAX

Un apartament foarte spatios, cu 73mp suprafata totala, cu bucatarie americana de tip open space, zona de dining si un living deschis, amplu, cu balcon. Locuinta ofera posibilitatea crearii mai multor spatii de depozitare si beneficiaza de un dormitor extrem de generos, de asemenea cu propriul sau balcon.

PRET REDUS doar in Black Week: 44,900 euro!

black 1

  • Apartament 2 camere – tip AF

Acest apartament ultra-spatios are o suprafata totala de 78mp, fiind un adevarat rasfat pentru cei ce prefera ca locuinta lor sa fie extrem de bine compartimentata si generoasa ca spatiu efectiv utilizabil. Include o bucatarie americana tip open-space, zona de dining room si un living deschis.

Locuinta este foarte luminoasa, camera de living beneficiind de doua ferestre pentru a permite luminii naturale sa inunde intregul apartament pe timpul zilei. De asemenea, din dormitor se poate accesa un dressing amplu de aproape 4mp, idealul oricarei doamne sau domnisoare cochete.

PRET REDUS numai in Black Week: 47,250 euro!

black 2

 

  • Apartament 3 camere – tip AD

Un apartament de 3 camere la pretul unuia de doua, cu o suprafata totala de 77mp si compartimentare eficienta. Include o bucatarie tip american open-space, cu zona de dining si zona de living incluse. In plus, holul suplimentar de aproape 2 metri patrati si firida construita in perete ofera extra loc pentru depozitare.

Din hol se poate accesa baia, dormitorul matrimonial si dormitorul mic, perfect pentru membrul cel mai tanar al familiei, pentru oaspetii care decid sa ramana in vizita peste noapte sau pentru a fi amenajat sub forma unui birou linistit si luminos.

PRET REDUS numai in Black Week: 49,100 euro!

black 3