Ai cel putin 7 motive sa investesti intr-o locuinta in Cosmopolis incepand de la randamentul mediu de 7% pana la zona excelenta din Nordul Capitalei si cele 15 minute pe care le faci pana in zona de Business din Pipera. 


1. Randament Investitie la o medie de peste 7% pe an. 

2. Departament dedicat pentru inchirieri. Asta inseamna ca ne ocupam noi si de partea de inchiriere ce urmeaza procesului de cumparare, asa ca nu e nevoie sa-ti faci prea multe griji ca nu o sa gasesti chiriasi. 

3. In timp, valoarea investitiei va creste. 

4.  Optimizare costuri. Afla mai multe completand formularul de detalii din site. 

5. Complexul Cosmopolis se afla in proximitatea zonei de Nord, langa multitudinea de birouri de la Pipera si Aviatiei. Chiar daca viitorul chirias nu are masina personala, printre facilitatile asigurate in Cosmopolis se numara si Transport asigurat cu shuttle pana la metrou Pipera si Aviatorilor, intre 15 si 30 de minute.  

O alta proximitate importanta, este pana la Aeroportul Otopeni, unde poti ajunge in maxim 20 de minute. 

6. Odata cu deschiderea A3, accesibilitatea rapida catre A3 si catre centrele de afaceri din Nord este si mai rapida. 

7. In Cosmopolis am asigurat rezidentilor multe facilitati pentru a avea toate serviciile de care au nevoie, incepand de la gradinite si scoli, pana la magazine in singurul Strip Mall dintr-un Complex Rezidential. De asemenea, avem in complex sala de fitness, parcuri si locuri de joaca pentru familiile cu copii. Tot la capitolul facilitati avem si 7 piscine exterioare cu acces gratuit pentru rezidenti, acces securizat si paza 24/24.  


Un apartament de 2 Camere, 68 mp construiti, iti pot aduce pana la 8.07% Randament pe an.  Afla mai multe detalii AICI! 

Cat despre optiunile de investitie, Cosmopolis a reinventat conceptul de Business la Cheie. 

Ce ofera Cosmopolis in plus? 

Asiguram din start garantia chiriei pe minim un an a locuintelor cumparate in scop investitional. Cosmopolis se angajeaza sa gaseasca fara comision chiriasi pentru investitorii doritori. Peste 100 de unitati au fost tranzactionate cu acest program, fiind pentru "micii afaceristi" o investitie si o sursa sigura de venit. 

Pana in acest moment toate apartamentele cumparate prin conceptul "business la cheie" au fost deja inchiriate. 

Esti interesat de o astfel de investitie imobiliara in cel mai apreciat complex reziential din Bucuresti?
Afla mai multe detalii completand formularul de mai jos!