Cosmopolis iti ofera posibilitatea dezvoltarii unui business la cheie! Daca te-ai gandit sa profiti de scaderea recenta a preturilor imobiliare pentru a face o investitie, cumpara un apartament in Ansamblul rezidential Cosmopolis si iti asiguram garantat “la pachet” un chirias care va semna contract de inchiriere cu tine pe un an, pentru ca tu sa te asiguri inca din etapa avansului ca business-ul tau imobiliar porneste cu dreptul!

Avand in vedere ca preturile pe piata imobiliarelor au scazut drastic in ultimii ani din pricina crizei economice, cu predilectie in ultimele luni, este un moment cu potential prolific pentru cei ce detin resurse financiare stabile si doresc sa investeasca in ceva ce le poate aduce profituri serioase pe termen lung!

De aceea, Complexul Rezidential Cosmopolis a decis sa vina in intampinarea clientilor sai cu aceasta noua propunere unica pe piata imobiliarelor din Romania! Dat fiind ca sunt primite aproape zilnic cereri de inchiriere a apartamentelor din ansamblul rezidential Cosmopolis, dezvoltatorul a decis sa elaboreze noua oferta contractuala pentru cei ce doresc sa-si genereze un venit sigur de lunga durata.

Este de la sine inteles ca acest proiect poate aduce avantaje extraordinare clientilor investitori: cumpararea unui apartament intr-o perioada cu preturi mici record din istoria imobiliarelor romanesti, o investitie sigura si stabila pe termen lung, facand parte din cel mai de success proiect imobiliar din tara, scutirea de comisioane, eliminarea riscurilor de investitie datorita agrementului dintre Cosmopolis si client de a-I asigura un chirias, simplificarea extrema a procesului de inchiriere, apartamentele fiind complet noi si beneficiind de finisaje integrale.

In plus, avantajul prioritar si major in acest tip de business la cheie este faptul ca apartamentul cumparat se va “plati singur” prin intermediul chiriei. Astfel, rata lunara va fi acoperita de chirie. Daca investitia se realizeaza fara creditul unei banci, cu atat mai bine – va puteti bucura de profit inca din prima luna de achizitionare!

Contactati acum unul din agentii nostri de vanzari pentru a primi mai multe informatii, detalii, o eventual consiliere financiara din partea unui specialist si orice tip de indrumare!