Promotia Saptamanii  25 aprilie –  1 mai  2016 raspunde la o intrebare pe care poate ti-ai pus-o de multe ori: care e suma minima cu care poti cumpara o locuinta in Cosmopolis?
In perioada asta cel mai mic pret pentru un apartament cu 2 camere in Cosmopolis este de 35.900 de Euro + TVA.  Profita de cel mai bun pret pentru a cumpara un apartament cu doua camere in Complexul Cosmopolis, desemnat de CIJ Awards Romania, Cel Mai Bun Complex Rezidential din Bucuresti.

Fata de pretul standard din oferta de locuinte din Cosmopolis, ai un Avantaj Client de 8.100 de Euro. Te intrebi ce inseamna acest lucru? Pe scurt, avantaj client inseamna discountul din pretul standard aplicat apartamentului aflat la promotie. Astfel, la pretul initial al apartamentului disponibil la vanzare la 44.000 Euro, se aplica o reducere de 8.100 de Euro, astfel ca pretul final va fi de doar 35.900 Euro + TVA. Dar, atentie, oferta are o perioada limitata, asa ca nu sta prea mult pe ganduri!

Oferta este valabila doar pana la data de 1 mai 2016, asadar ar fi bine sa vii la o vizionare cat mai repede, pentru a vedea locuinta disponibila la vanzare. Pentru a te programa la o vizionare, completeaza formularul “Afla detalii” din dreapta site-ului.

 Avantaj Client: 8.100 Euro

APARTAMENT 2 CAMERE, etaj 5/10
Suprafata: 57 mp
Pret initial: 44.000 Euro + TVA 5%
Pret promotional valabil doar pana la data de 1 mai: 35.900 Euro + TVA 5 %

Vezi mai jos schita locuintei si suprafetele pe care aceasta le are:

cosmopolis_cel mai ieftin apartament


Iti place cum este compartimentat acest apartament cu 2 camere? Hai sa-l vezi cum arata in realitate, la o vizionare. Poti sa te programezi prin completarea formularului Afla mai multe detalii din partea dreapta a site-ului.

Esti interesat si de alt tip de apartament?  Vezi mai jos oferta standard.

Vezi  AICI  oferta standard de locuinte tip STUDIO disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Vezi  AICI  oferta standard de Apartamente 2 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Vezi  AICI  oferta standard de Apartamente 3 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Vezi  AICI  oferta standard de VILE disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Adresa exacta Complex Cosmopolis: 

Soseaua de Centura nr. 50, in partea de N-E a Bucurestiului.