Anul acesta te-ai hotarat in sfarsit sa faci trecerea de la chirie la propria locuinta si ai ales un apartament in Cosmopolis. Felicitari!  Ai facut o alegere buna, si nu o spunem doar noi.
CIJ Awards ne-au desemnat in 2014, 2015 si 2016  (da, pentru trei ani la rand consecutiv!)

Ofertele noastre ti se par atragatoare, discounturile si avantajele pe care le oferim clientilor sunt foarte mari si extrem de tentante, dar ai vrea sa afli cat mai multe informatii pana sa iei decizia finala. Perfect! Ne bucura interesul acordat Complexului Cosmopolis si raspundem oricand cu drag intrebarilor venite de la voi, viitorii locuitori in Cosmopolis.

Tocmai de aceea, am abordat acum un subiect pentru care am primit costant intrebari: care sunt costurile de intretinere ale unui apartament sau ale unei vile, dupa ce te muti in Complexul Cosmopolis? Ce platesti mai exact, in plus sau in minus fata de un apartament intr-un bloc vechi, odata ce te-ai mutat in Complex?

Iata ce ar fi bine sa stii:

In primul rand, vei avea de platit cheltuielile comune ce includ toate facilitatile:
– acces la piscine (si avem nu mai putin de 8 piscine),
– paza 24/24 si acces controlat in Complex,
– transport asigurat pentru locuitori – vezi aici programul microbuzelor,
– plaja ameneajata la lac,
– intretinere spatii verzi (avem 60% spatii verzi si doar 40% constructii),
– iluminat public,
- curatenie spatii comune,
- gunoi etc. 

Cheltuielile comune difera in functie de ce tip de locuinta ai  (preturile de mai jos au TVA inclus!) :

– pentru apartamente  cu 2 si 3 camere cheltuielile lunare incep de la 265 lei/luna,

– pentru locuinte  cu 4 camere cheltuielile lunare incep de la 349 lei/luna,

– iar pentru vile tip 1 cheltuielile comune lunare incep de la 327 lei/luna.

Pe langa aceste cheltuieli comune, un locuitor in Complexul Cosmopolis mai are de platit consumul de gaz/electricitate (aici exista o contorizare individuala in functie de cat consuma fiecare).   In acest caz, important de mentionat este faptul ca datorita incalzirii prin pardoseala si a izolatiei foarte bune a apartamentelor, un locuitor economiseste considerabil la incalzire si va plati mai putin decat intr-un bloc vechi (unde fie ca vrea sau nu, are incalzire de platit circa 4-6 luni pe an).
Pentru familiile cu copii, este bine de stiut ca, Gradinita si Scoala primara din Cosmopolis sunt cu plata, nu sunt gratuite.

Te intrebi cum sunt cheltuielile comune de intretinere in Cosmopolis in comparatie cu alte proiecte rezidentiale din capitala?

Ei bine, tinand cont de numarul de facilitati (si sunt cel putin 17 tipuri diferite de facilitati disponibile pentru cei peste 8.000 de locuitori – vezi aici detalii pentru fiecare), cheltuielile comune sunt mici. Sunt comparabile cu cheltuielile dintr-un apartament vechi din Bucuresti, unde clar nu ai facilitatile din Cosmopolis.

Iar acest lucru se datoreaza faptului ca dezvoltatorul face tot posibilul sa ofere ca si facilitate, preturi mici la intretinere.

Te asteptam si pe tine la o vizionare in Cosmopolis sa te convingi daca este potrivit pentru tine
sa-ti cumperi un apartament sau o vila intr-un complex ce seamana cu un mini orasel european. Si, desigur,  daca ai intrebari nu ezita sa le pui!  Fie printr-un comentariu la acest articol, fie completand formularul “Afla detalii” din partea dreapta a paginii.

Te asteptam cu drag in Cosmopolis!

PS: iata cum arata interiorul unei vile din Complex! Frumos, nu-i asa?
interior_vila_cosmopolis 2