In cautarea apartamentului ideal arunca o privire si pe ofertele speciale din Cosmopolis. La Promotia Saptamanii avem cele mai mari reduceri, iar oferta se schimba de la o saptamana la alta.  Spre exemplu, in perioada 18 - 24 iunie avem un apartament de 3 camere de 110 mp  + terasa de 100 mp. Suna bine?

Cat ar costa un astfel de apartament de peste 200 mp in inima orasului?
Sigur ar fi cu cel putin inca jumatate din pretul pe care il are acum in Cosmopolis.  Stim ca acum esti curios sa afli cat mai multe detalii despre acest apartament, asa ca iata pe scurt schita si pretul promotional al celui mai frumos apartament din Cosmopolis:

Promotia Saptamanii 18 – 24 Iunie 2018

Apartament 3 CAMERE 210 MP cu Terasa 110 mp INCLUSA, 
etaj 5/ 6Pret lista: 129.500 Euro + TVA
Pret promotional: 114.300 Euro + TVA

Pret Promotia Saptamanii 18 - 24 iunie99.900 Euro + TVA

Asta inseamna un pret de doar 475,71 Euro/ mp! Profita de 23% REDUCERE
la un super apartament pe care il poti transforma din 3 CAMERE in 2 CAMERE pentru un plus de spatiu, in cazul in care sunteti un cuplu tanar dornic de cat mai mult spatiu.

In plus, imagineaza-ti cat de frumos poti amenaja terasa de 110 mp astfel incat sa o transformi in punctul de atractie al locuintei.

Printre facilitatile oferite in Complex, in Cosmopolis ai (aproape) tot ce ai putea sa-ti doresti in proximitatea locuintei.  Ai transport asigurat cu microbuz special ce pleaca din Cosmopolis si ajunge la metrou Aurel Vlaicu sau Pipera. Ai supermarket Carrefour si magazine cu delicatese si specialitati. Ai curatatorie si croitorie, mai ai cabinet veterinar si farmacie, dar si restaurante.

Da, suntem un orasel in toata regula si ne mandrim sa avem cei mai veseli si optimisti locuitori, undeva peste 7.000 de rezidenti in momentul de fata.Ne stiu toti ca pe acel cartier vesel, cu acoperisuri albastre, unde te simti ca in vacanta, in fiecare zi! 
Posibil de la cele 7 piscine exterioare dedicate locuitorilor sau a plajii special amenajata de La Ponton. Unde mai pui ca in curand vom avea chiar si o piscina olimpica acoperita!
Te asteptam cu drag!