Daca vrei sa-ti iei propria locuinta, acum este momentul!
In Cosmopolis avem la Promotia Saptamanii, in perioada 16 - 22 iulie, un super apartament de 3 camere cu o terasa imensa de 60 mp. In total, apartamentul are 141 mp si are vedere directa catre parc si piscina.

Doar acum, in perioada 16 - 22 iulie,  poti lua apartamentul cu o reducere semnificativa, la un pret final de 75.900 EURO + TVA. Asta inseamna un pret de metrul patrat de doar  538,3 EURO + TVA, in conditiile in care oferta din piata imobiliara actuala trece in zona de Nord a Bucurestiului de 1.000 de euro pe metru patrat.

Poate ca nu iti vei face cea mai clara parere din cum arata schita apartamentului, asa ca iti recomandam sa iti faci putin timp si sa vii la o vizionare. Asa vezi exact cum arata si poti afla direct de la reprezentantii Cosmopolis care sunt modalitatile de plata, astfel incat sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine. 

Iata mai jos schita lui:
Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in scurt timp pentru a-ti oferi mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare. Printre facilitatile oferite in Complex, in Cosmopolis ai (aproape) tot ce ai putea sa-ti doresti in proximitatea locuintei. Ai transport asigurat cu microbuz special ce pleaca din Cosmopolis si ajunge la metrou Aurel Vlaicu sau Pipera.

Ai supermarket Carrefour si magazine cu delicatese si specialitati.
Ai curatatorie si croitorie, mai ai cabinet veterinar si farmacie, dar si restaurante.

Da, suntem un orasel in toata regula si ne mandrim sa avem cei mai veseli si optimisti locuitori, undeva peste 7.000 de rezidenti in momentul de fata.

Te asteptam oricand cu drag la o vizionare! :)