Asa cum v-am obisnuit, incepem fiecare saptamana cu o noua Promotie. Acum, la inceput de august, temperaturile cresc, iar preturile scad simtitor.

 Profita de cea mai buna promotie a verii pentru un apartament de 2 camere: pana pe 6 august ai 12.500 Euro REDUCERE, astfel ca pretul final al unui apartament de 2 camere disponibil acum este de doar 43.000 EURO!

Poti sa te muti imediat intr-un cartier linistit, sa adopti un stil de viata nou, mai relaxat, mai optimist, intr-o comunitate de oameni, ce-ti vor deveni in scurt timp prieteni.

 In plus, iti recomandam acest apartament si pentru ca este situat intr-un imobil cu 3 etaje, in FAZA 1 a Complexului Cosmopolis. Hai sa vezi cu ochii tai cum arata acest apartament!

Programeaza o vizionare si vino sa vezi cum ar putea fi viata ta in Cel Mai Apreciat Complex Rezidential  timp de 3 ani consecutiv - 2014 / 2015 / 2016.

   PROMOTIA SAPTAMANII  - 31 iulie - 6 august 2017
Ap. 2 CAMERE 65 mp.  - Avantaj Client: 12.250 Euro
Etaj - 3/3
Suprafata: 65 mp
Pret initial: 55.250 Euro + TVA
Pret Promotional doar pana la data de 6 august: 43.000 Euro!

Programeaza o vizionare: completeaza formularul Afla detalii din dreapta site-ului si te vom contacta ulterior sa stabilim ziua/ora!

Complexul Cosmopolis se afla in partea de Nord-Est a Bucurestiului, in una din cele mai putin poluate zone din Bucuresti.

 Printre beneficiile pe care le au rezidentii din Cosmopolis se numara: securitate ridicata, paza 24/24, spatii verzi amenajate specialpentru copii si locuri de joaca, alaturi de avantajele specifice Cosmopolis - 7 piscine exterioare, ponton si plaja amenajata la lac, Strip Mall in interiorul Complexului si o multime de magazine ce ofera cam orice tip de serviciu ai putea avea nevoie in imediata proximitate a locuintei (spalatorie, beauty salon, restaurant, croitorie, cabinet veterinar, farmacie, magazin bio, supermarket etc).

Printre dotarile interioare ale locuintelor se numara: usa metalica la intrare, usa interioara din lemn, geam termopan, incalzire prin pardoseala, parchet, gresie si faianta, videointerfon etc.Vezi mai jos oferta standard de apartamente si vile disponibile in Complex si hai sa vezi cu ochii tai cum arata acestea.

AICI
  ai oferta standard de locuinte tip STUDIO disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI ai oferta standard de Apartamente 2 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI  ai oferta standard de Apartamente 3 CAMERE disponibile la vanzare in Cosmopolis.
AICI  ai oferta standard de VILE disponibile la vanzare in Cosmopolis.

Adresa exacta Complex Cosmopolis
Soseaua de Centura nr. 50, in partea de N-E a Bucurestiului.

harta_cosmo