Ultima saptamanii a lunii martie vine cu o noua promotie in Cosmopolis!
In perioada 25 - 31 martie 2019, avem un pret special pentru un apartament de 3 camere cu terasa de 20 mp.  Ar putea fi o locuinta ideala pentru o familie sau pentru un cuplu ce isi doreste un copil in viitorul apropiat. 

Unul din cele mai mari avantaje ale acestui apartament este faptul ca are doua bai, iar una din ele este direct legata de dormitorul matrimonial. In plus, terasa de 20 mp va fi un spatiu excelent de joaca pentru copil sau o oportunitate minunata pentru a savura cafeaua sau ceaiul de dimineata sau bautura preferata in serile tarzii de vara. 

Suntem siguri ca tiar placea un apartament nou, in care tu vei fi primul proprietar, intr-un complex unde punem accent pe comunitate si pe facilitatile pe care le oferim in cadrul complexului, astfel incat distanta fata de oras sa nu fie un minus.  Avem destule zone de relaxare, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, incepand de la spatiu de joaca Lana's Playground si zone de joaca dedicate copiilor, pana la teren de tenis, baschet si fotbal si restaurante sau strip mall. 

Vezi mai jos schita apartamentului si detalii despre Promotia Limitata la Apartamentul Nou de 3 Camere din zona de Nord-Est a Bucurestiului. Calculam pretul pe mp al apartamentului, conform informatiilor de mai jos si avem o super oferta: 697 EURO/MP + TVA. Am putea spune ca e cel mai accesibil pret pe mp din zona de Nord! 

Apartament 3 CAMERE

117 mp , etaj 7 din 7, terasa 20 mp inclusa

Pret de lista: 101.699 € + tva

Pret promotia saptamanii: 81.500 € + TVA 
Pret disponibil pana la 31 Martie 2019 


Ar putea fi apartamentul ideal pentru familia ta. Completeaza formularul de mai jos si hai sa vezi cu ochii tai cum arata acesta locuinta. 

Tot la capitolul facilitati, avem si Transportul Asigurat din Cosmopolis pana la statiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu, transport asigurat pe baza de abonament.  In plus, in weeekend, avem si transport special pana in Baneasa Shopping City, cel mai mare loc de cumparaturi, relaxare si distractie din zona de Nord a Bucurestiului.   

Mai sunt cateva zile cat poti beneficia de reducerea de 20.199 Euro la acest apartament de 3 camere din Cosmopolis.  Nu mai amana pe mai tarziu. Completeaza acum formularul de mai jos si hai la o vizionare in weekend!