Situat în imediata apropiere a Bucurestiului, cu acces direct din centura capitalei, aceasta comunitate urbana este locul unde veti gasi confort și relaxare. Cosmopolis are multe caracteristici care îl fac nu doar un loc minunat de a trai, dar un loc pe care il veti numi cu drag “acasa”. Studiouri spatioase, apartamente luminoase si bine copartimentate, cu bucatarii generoase și camere frumos concepute. Locuitorii se bucura de multe beneficii in cadrul acestei comunitati, cum ar fi un centru de fitness complet echipat, dar si spatiu amenajat pentru fitness in aer liber, terenuri de tenis si baschet, salon de infrumusetare, precum si spatii dedicate copiilor: loc de joaca pentru copii, club de echitatie, gradinita si chiar scoala primara.

cosmoadvfun

Situat  in partea de N-E a Bucurestiului, pe Soseaua de Centura, această locație oferă acces facil la Autostrada Bucuresti-Brasov, Aeroportul International Coanda si Aeroportul Baneasa și zona Pipera. Rezidentii nostri se pot bucura de cumparaturi și de locuri de luat masa, la distanta de cativa pasi, chiar in incinta complexului.

Locatarii Cosmopolis au posibilitatea de a experimenta viata urbana altfel decat locuitorii altor ansambluri rezidentiale, intrucat pe langa cele 5 piscine exterioare din incinta complexului, aici exista si singura plaja la lac situata in interiorul unui ansamblu rezidential.

Totodata, locuitorii beneficiaza si de o serie de facilitati precum: transportul asigurat, bancomat / ATM in incinta, farmacie, spalatorie auto.

Cosmopolis va asteapta saptamanal cu cele mai bune si variate oferte! Vino acum pentru a descoperi acel loc numit “äcasa”.