Cel mai greu lucru intr-o noua locuinta: sa folosesti la maxim spatiul disponibil.  In apartamentul care se vinde complet mobilat acum in Cosmopolis, am rezolvat aceasta problema! 

Spatiul este folosit la maxim prin mobila executata pe comanda astfel incat sa se incadreze perfect in cochetul apartament de 3 CAMERE disponibil la vanzare in Cosmopolis. Da, locuinta se vinde complet mobilata si cu un loc de parcare inclus in pret!  

Afla mai multe despre locuinta in articolul de mai jos! 

Vedem in prezentari si showroom-uri ca apartamentele moderne si stilul contemporan de amenajare interioara se bazeaza pe linii simple si cat mai putin spatiu dedicat copiilor. In rare cazuri, vei vedea un apartament ce imbina simplitatea elementelor si a culorilor cu un spatiu prietenos cu copiii, astfel incat toti membrii unei familii tinere sa se simta bine, acasa!  

Asta nu inseamna ca nu se poate! Avem acest exemplu excelent.
Si partea si mai buna: este disponibil la vanzare cu mobila expusa integral, iar camera copilului este deja perfect amenajata pentru joaca! :)  

In living si dormitor s-au folosit nuante de bej mai deschise si mai inchise, alaturi de netrul alb. Efectul? Un sentiment de deschidere si cat mai multa lumina naturala in casa! 


Locuinta are 64 mp UTILI si este pozitionata la etajul 2 din totalul de 5.
O sa-ti placa ca are doua bai, iar una din bai este in camera matrimoniala si este langa zona de dressing.  

In plus, suntem siguri ca o sa-ti mai placa faptul ca are doua balcoane ce au suprafata de 9 mp si daca sunt amenajate corespunzator pot deveni loc de joaca pentru copil sau loc de relaxare pentru tine!  

Pretul acestui apartament este de 77.000 EURO!

PS: este disponibil prin Prima Casa, Credit Ipotecar sau Plata Cash. Te vom ajuta sa alegi cea mai buna metoda de plata conform cu bugetul tau.  

PPS: da, ai ghicit, avand in vedere ca apartamentul este deja mobilat, te poti muta in el in scurt timp! 

Completeaza formularul de mai jos si programeaza o vizionare sa vezi cu ochii tai cum arata acest apartamen